Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A po czym stwierdzasz że możesz być w ciąży i że to 15tc? Nie zrobiłaś literówki? Jeśli nie masz okresu a test wyszedł negatywny to raczej wybrałabym się do lekarzaWitam boje się że jestem wc ciązy. Niby test z moczu negatywny ale sie strasznie boje. Oto moj brzuch,czy ja moge byc w ciazy? Jesli tak to bedzie 15tydzien...
Tak 15tydzien ciazyA po czym stwierdzasz że możesz być w ciąży i że to 15tc? Nie zrobiłaś literówki? Jeśli nie masz okresu a test wyszedł negatywny to raczej wybrałabym się do lekarza
Nie ma opcji, żeby po takim czasie testy wychodziły negatywne. Jeśli nie masz okresu i do tego źle się czujesz to już dawno na Twoim miejscu byłabym u ginekologa.Witam boje się że jestem wc ciązy. Niby test z moczu negatywny ale sie strasznie boje. Oto moj brzuch,czy ja moge byc w ciazy? Jesli tak to bedzie 15tydzien...
No miałam 3 i 4 mam mieć za 7dni ale boje się strasznie panikuje strasznieNie ma opcji, żeby po takim czasie testy wychodziły negatywne. Jeśli nie masz okresu i do tego źle się czujesz to już dawno na Twoim miejscu byłabym u ginekologa.
Jestem taka młoda wybaczcie mi...Niezły dowcip, dziewczyno miałaś 3 okresy, negatywne testy, a brzuch masz płaski (swoja drogą ładnie się tak chwalić?). Ogarnij się i nie wmawiaj sobie ciąży i to 15 tc, bo zaraz będziesz wysyłana do psychiatry, a nie do ginekologa...