Witam, Jestem Ola. Dziewczyny mam pytanie. Sytuacja wygląda tak: do zbliżenia doszło jakieś 3/4 tyg temu, niestety nie dostałam miesiączki na czas a powinnam dostać 01.01. To jest 10 dni spoznienia na ten moment. Robiłam 6 testów ciążowych ale każdy negatywny, czyściutki nawet nie bylo cienia drugiej kreski. Bardzo boli mnie brzuch, piecze mnie w okolicach intymnych i przybrała mi woda w organizmie. Wizytę mam dopiero za tydzień, a sie martwię. Czy po 10 dniu spoznienia okresu test wykazałby juz ciążę? Co sądzicie?
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Nie musisz. Ile razy trzeba powtarzac?Jeśli chodzi o beta HCG wykonałam ja 11 tygodni od stosunku wynik <0.2 czy muszę powtórzyć
reklama
Zrobiłam betę z krwi 14 tygodni od stosunku lekarz rodzinny wystawił mi skierowanie na beta HCG wynik <0.2 mówiłam mu że wykonałam betę 11 tygodni od stosunku a on mi mimo wszystko mówił żebym zrobiła ale po tych 11 tygodniach przecież jest wiarygodnaNie może burzyć.
Lady Loka
Fanka BB :)
Bo świrujesz. Czy ta beta już rozjaśniła Ci sytuację?Zrobiłam betę z krwi 14 tygodni od stosunku lekarz rodzinny wystawił mi skierowanie na beta HCG wynik <0.2 mówiłam mu że wykonałam betę 11 tygodni od stosunku a on mi mimo wszystko mówił żebym zrobiła ale po tych 11 tygodniach przecież jest wiarygodna