Witam, Jestem Ola. Dziewczyny mam pytanie. Sytuacja wygląda tak: do zbliżenia doszło jakieś 3/4 tyg temu, niestety nie dostałam miesiączki na czas a powinnam dostać 01.01. To jest 10 dni spoznienia na ten moment. Robiłam 6 testów ciążowych ale każdy negatywny, czyściutki nawet nie bylo cienia drugiej kreski. Bardzo boli mnie brzuch, piecze mnie w okolicach intymnych i przybrała mi woda w organizmie. Wizytę mam dopiero za tydzień, a sie martwię. Czy po 10 dniu spoznienia okresu test wykazałby juz ciążę? Co sądzicie?
reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Masz negatywną betę, nie jesteś w ciąży i masz normalny okres.Chcialam jeszcze zapytać czy to możliwe że do 3 miesiąca w ciąży można mieć normalny okres czy raczej to nie prawda czytam gdzieś na forum?
reklama
Tak ostania betę HCG wykonałam 11 tygodni od stosunkuMasz negatywną betę, nie jesteś w ciąży i masz normalny okres.
Chyba po takim czasie nie może się mylić?Tak ostania betę HCG wykonałam 11 tygodni od stosunku
Lady Loka
Nie może. Nie jestes w ciąży.Chyba po takim czasie nie może się mylić?
Lady Loka
Na litość, ale z czym to ma miec związek?Dziękuję za odpowiedź. A czy to ma związek ze mam nie regularne miesiączki ostatnio robiłam wyniki i wyszło że mam niedoczynność tarczycy i Hashimoto i muszę przyjmować na stake już lek.
Czytałam że to może zaburzyć hormony i dlatego pytam.czy to ma związek czy ktoś tak miał.Na litość, ale z czym to ma miec związek?
NiebieskookaEM
Nie może burzyć.Czytałam że to może zaburzyć hormony i dlatego pytam.czy to ma związek czy ktoś tak miał.
Jeśli chodzi o beta HCG wykonałam ja 11 tygodni od stosunku wynik <0.2 czy muszę powtórzyćNie może burzyć.
reklama
NiebieskookaEM
NieJeśli chodzi o beta HCG wykonałam ja 11 tygodni od stosunku wynik <0.2 czy muszę powtórzyć