reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bryki dla naszych maluchów --> wszystko o wózkach

Ciril jak Tobie wygodnie to czemu nie ;-)
Wiecie co jest najgorsze, że ja nie wiem gdzie tego bydlaka będę trzymać :eek: teraz stoi w salonie czyli naszym największym pokoju który jest połączony z kuchnią.
Na przedpokoju go postawiłam to ledwo przejść się dało :zawstydzona/y: nie ma to jak małe mieszkanko

reklama
Ja teraz mam dwa wozki, gleboki po Majci i spacerowke ktora aktualnie uzywamy. A trzymam je....uwaga w toalecie :szok::eek: Na dole w naszej chacie mamy nie wiem po co taka duza toalete, ktorej wogole nie uzywamy i tam stoja wozki, bo tylko tam sie mieszcza. Korytarz mamy tak waski ze szkoda gadac, a w szopce czy na dworze to mi sie zmarnuja.

Fiolka wozek sliczny, kolor bardzo mi sie podoba. Ja tez jestem spakowana w jedna torbe.

Fiolka super bryka :-) jeszcze chwilkę i będzie miała pasażera :-)
co do małych mieszkań to witaj w klubie:eek: my też mamy ten problem :-(
jak Julka była mała wózek stał w duzym pokoju bo mieliśmy sypialnię i tam było łóżeczko, a teraz łóżeczko jest w duzym pokoju bo mały zajmuje młoda więc wózek zagraci nam przedpokój :-( no ale trudno, jakoś się przemęczymy :-) byle do wiosny - wtedy ten pójdzie w odstawkę a koleżanka odda nam spacerówkę która zajmuje znacznie mniej miejsca :-) ważne że Wojtuś będzie już z nami :tak:

Dziewczyny ku mej rozpaczy nasz pożyczony wózek nie wchodzi nam do bagażnika;-( a jak wiecie mieszkam na wsi i o wyruszeniu w miasto bez wózka nie ma co marzyć. Mam do Was pytanie orientujecie się jaki wózek jest lekki i składa się do jak najmniejszych rozmiarów? Szukam na allegro używanych.Ale kompletnie się nie znam. Czytam różne fora ale już głupia cała jestem :confused:

nathani to pewniue musialby byc wozek na niepompowanych kolach bo to te kolka pompowane zazwyczaj najwiecej miejsca zajmuja:baffled: Całe szczescie mam auto gdzie nie musze wozka wcale skladac tylko taki w calosci wkladam na hamulec i jazda:-D

sarka to co to za bryka?
koła się wyciągają więc już się mieści tylko sporo z tym roboty i ja bym nie miała siły sama tego zrobić :-p

Sarka takie auto to jest luksus, nie? Parę dni temu jechałam z moim tatą naszym wysłużonym "kangurkiem", też nie składaliśmy wózka :-) Tata musi autko zmienić i znowu namawiam na taki sam, bo pakowny że hej. I my w końcu musimy bryczkę zakupić, ale nie jest łatwo znaleźć coś w miarę sensownego za niewielkie pieniądze, szukamy używanego i żeby wózek wlazł i żeby mężu opanował, odkąd zdał prawko nic nie jeździł, a ja to już w ogóle nie pamiętam jak to się robi :zawstydzona/y:

reklama
My też musieliśmy kupić samochód kombi bo jak kupiliśmy wózek to w naszym golfie ledwo się pomieściło wszystko. Tył cały zawalony, fakt że gondola zajęła duzo miejsca ale stelaż też ;/ a często podróżujemy więc duży samochód był priorytetem :tak:

Do góry