reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brunatne i brązowe plamienie

Wiesz dokładnie kiedy miałaś owulację?
Ja miałam jednodniowe obfite jasnobrązowe plamienie, ale to było okolo 9 dni po owulacji i oznaczało implantację, 4 dni później miałam pozytywny test ciążowy. U ciebie to chyba za późno na implantację, chyba, że dni płodne mocno się przesunęły w tym cyklu 🤔 No nic, pozostaje ci zrobienie testu albo bety z krwi i będziesz miała pewność
Niestety nie miałam monitoringu co chodzi o owu jedynie że śluzu i pobolewaniu jajnika mogę się domyślić że olulacja była jakoś 21,22 kwietnia

reklama
Miałam dokładnie tak w tym miesiącu. Stram się z mężem o dziecko… poprzedni okres był normalny, a teraz 10 dni plamienia zamiast okresu. :-/ beta zrobiona i testy negatywne. Czekam na normalny okres.

Cześć dziewczyny, ostatnia @ była 3go kwietnia cykle 31-32 dniowe. 01 Maja dostałam brązowych plamien trwały do wczoraj popołudnia a od wieczora lekkie plamienie kawy z mlekiem. Czy któraś tak może miała? Czy oznaczało ciąże? Buziaki 😘
Ja tak miałam ... była to ciąża pozamaciczna 🤷🏽‍♀️

Generalnie plamienia nie są dobrze widziane w ciąży,napewno na nią nie wskazują...Być może jest to ciąża a plamienia jej nie zagrażają (nie wiem nie jestem lekarzem,musisz to skonsultować) a być może jest to rozkręcający się okres?Miałam plamienia przy ciąży biochemicznej i miałam plamienia w drugiej ciąży donoszonej. Miałam też plamienia zamiast okresu gdy zupełnie nie starałam się o dziecko i w ciąży napewno nie byłam.

Generalnie plamienia nie są dobrze widziane w ciąży,napewno na nią nie wskazują...Być może jest to ciąża a plamienia jej nie zagrażają (nie wiem nie jestem lekarzem,musisz to skonsultować) a być może jest to rozkręcający się okres?Miałam plamienia przy ciąży biochemicznej i miałam plamienia w drugiej ciąży donoszonej. Miałam też plamienia zamiast okresu gdy zupełnie nie starałam się o dziecko i w ciąży napewno nie byłam.
Wizytę u lekarza mam 10go zobaczymy co powie póki co od wczoraj popołudnia mam spokój z plamieniem

Cześć dziewczyny, ostatnia @ była 3go kwietnia cykle 31-32 dniowe. 01 Maja dostałam brązowych plamien trwały do wczoraj popołudnia a od wieczora lekkie plamienie kawy z mlekiem. Czy któraś tak może miała? Czy oznaczało ciąże? Buziaki 😘
U mnie oznaczało nadżerkę, ale spkojnie, nie nakręcaj się, zrób test 🙂

reklama
Do góry