Trzymam kciuki! Jesteśmy na podobnym etapie! Robisz jutro kolejny? Czy od razu beta?
Jutro z rana kolejny.
Beta ewentualnie w poniedziałek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki! Jesteśmy na podobnym etapie! Robisz jutro kolejny? Czy od razu beta?
U mnie tak samoJutro z rana kolejny.
Beta ewentualnie w poniedziałek
U mnie tak samo
Beta 84,9.. jakiś mały, ale w sumie dopiero wczorajszy test był w miarę wyraźny. Okres spóźnia się 3-4 dni.I jak tam? Robiłaś drugi test?
Beta 84,9.. jakiś mały, ale w sumie dopiero wczorajszy test był w miarę wyraźny. Okres spóźnia się 3-4 dni.
Beta 84,9.. jakiś mały, ale w sumie dopiero wczorajszy test był w miarę wyraźny. Okres spóźnia się 3-4 dni.
Ja z kolei już przed terminem okresu czułam ból jak na okres.. ale nic nie przyszło. Dla mnie priorytetem teraz jest druga beta, za tydzień we wtorek idę do gin - pewnie ktoś uzna że za wcześnie, ale muszę mieć pewność że to nie kolejna pozamaciczna..@ powinna być w sobotę, czyli dwa dni spóźnienia. A ja w ogóle nie czuje jakbym miała ją dostać
ja teraz z niecierpliwością czekam na wynik, stresuje sięJa z kolei już przed terminem okresu czułam ból jak na okres.. ale nic nie przyszło. Dla mnie priorytetem teraz jest druga beta, za tydzień we wtorek idę do gin - pewnie ktoś uzna że za wcześnie, ale muszę mieć pewność że to nie kolejna pozamaciczna..
Nie stresuj się, zresztą jednorazowy wynik nic nam nie da, i nie ma co porównywać Twojego do mojego bo co organizm to inaczej.. ale daj koniecznie znać. Mój wynik też miał być wieczoremja teraz z niecierpliwością czekam na wynik, stresuje się