reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Implantacja zarodka

reklama
Współczuję :( ja w styczniu poroniłam puste jajeczko, w marcu CP. Teraz mimo wyniku testu, bety wskazującej na ciążę, nie czuję radości. Pobolewa mnie jedna strona i od razu kojarzę to z pozamaciczną, więc spokojna będę dopiero jak lekarz za tydzień mnie obejrzy..
Ale wiesz, że lekarz może jeszcze nic nie zobaczyć za tydzień? A co za tym idzie ani nie wykluczy ani nie potwierdzi ciąży ani tej prawidłowej ani pozamacicznej.

Ale wiesz, że lekarz może jeszcze nic nie zobaczyć za tydzień? A co za tym idzie ani nie wykluczy ani nie potwierdzi ciąży ani tej prawidłowej ani pozamacicznej.
Wiem, ale może będzie chociaż pusty pęcherzyk? Albo no nie wiem, cokolwiek.. bo tak naprawdę w poprzedniej CP beta rosła prawidłowo do pewnego czasu ale ciągle plamiłam, bhcg w dniu potwierdzenia CP prawie 3tysiace .. nie wiem co mam robić, spokojnie czekać też nie mogę, bo boje się że będzie za późno i zostanę bez żadnego jajowodu..z drugiej strony może za bardzo panikuje?

reklama
Do góry