reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bruksella

nie no nie wierze, jaki ruch w Brukseli ;D
mnie na forum nie bylo bo rodzinka z Polski przyjechala :D
w Antwerpii tez mega pogoda wiec podczas kiedy maz pilnie pracowal w Hasselt.....my poszlismy do ZOO
oto dokumentacja zdjeciowa ;D
agapingwiny.jpg

dziewczynypingwiny.jpg

lawka.jpg

reklama
Slicznie,slicznie,
piekne stadko,zarowno panny jak pingwiny ;D A co malzonek porabia w Hasselt?Otwiera filie radia Centraal ;D?Daj koniecznie znak,jak juz sie maly pojawi,moze sie wybierzemy z chlopakami do zoo :laugh:

pewnie ze dam znac jak sie maly pojawi :D
narazie czekam az on sam da znac ;D
malzonek w Hasselt wykonuje bardzo wazne telefony w jezyku polskim ;D
okazalo sie, ze tam jakos przyjazniej Polakow traktuja.
Uwazaj, bo codziennie przejezdza kolo Diest i mowil mi o niecnych planach odwiedzin kiedys po pracy ;D
a z dzieciakami i mama bylysmy tez w Bokrijk, w skansenie, planujemy sie jeszcze kiedys wybrac, bo calkiem duzy i fajny.
moze sie uda i brat nie wlozy na glowe tego kapelutka, w ktorym jak twierdzi wyglada jak Indiana Jones ;)

Hihi
Indiana J.,a mnie sie bardziej skojarzylo z Paszczakiem ;D,a moze bajki mi sie pomylily ;D?Jesli malzonkowi chce sie pic po pracy(od gadania przez telefon pewnie suszy)zapraszam,tato nie dal rady obalic trzech skrzynek,zostalo co nieco :laugh:.

oj tak, meza po pracy porzadnie suszy, zauwazylam po ilosci butelek w kuchni ;)
paszczak mowisz? mi to wyglada na jakiegos skauta albo starodawnego turyste, bo do tych podciagnietych skarpetek i spodni pod pachami nosil jeszcze aparat na szyi ;D

Ja tez nie mam pojec Dawno tu nie zagladalam i widze ze troche sie rozpisalyscie.
:laugh: :laugh: :laugh:
Jak wam mijaja wakacje ???

Hehe
nie tylko sie rozpisalysmy,ale tez przenioslysmy sie pod "belgijskie matki laczcie sie" ;D A tak w ogole,to tu chyba nikogo nie ma,wszystkie kobitki na wakacjach ;D ja znikam w piatek,tradycyjnie do puszczy Noteckiej ;D

reklama
Witam kobitki drogocenne , ja niebawem też sie zwalam do Brukselki , tylko urodzę ;D a rodzę w czerwcu !
mąż już czeka cały czas , gdzie bede mieszkac dam dokładnie znać , bo nie pamietam jeszcze nazwy rejonu , ale koło parku to jest hahahaahha - tyle wiem . Jak sie w ogole żyje wam kochane w Brukselce ? Bo ja coś sie nie mogę przekonać do tego miasta , byłam latem 4 miesiące i jakoś tam spiczniałam ale może z powodu deszczowego ubiegłego lata tak sie stało . Mam nadzieje ze z dzidzią będzie inaczej !
a jak w ogole traktuja Polaków ?
buziaki

Do góry