reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bruksella

No wlasnie,
dlugi weekend,chcialo by sie z pociechami wyskoczyc na plac zabaw,albo w ogole wyrwac z domu,a tu typowa,belgijska pogoda. :( Nie pozostaje nic innego jak zawinac sie w koc,zrobic dobra kawke i gapic sie w tv ;).

reklama
Jeszcze żeby coś było w TV! a tu nic nie ma ::)
Kurcze może znasz kogoś kto by chciał kupić fotelik do karmienia dla dziecka? Mam bardzo fajny do sprzedania bo mojej małej ;)

Sorki,
ja sie znam tylko na trip-trapach(Stokke),poza tym wsrod naszych znajomych to raczej posucha z dziecmi.Wszyscy wola drugie bmw i basen w ogrodzie zamiast bobasow ;).Szybkiego nabywcy zycze :)

No właśnie u nas tak samo z dzieciakami :) wszyscy wolą zainwestować w coś ;)
No ale może w Polsce ktoś kupi ;).

Witam
Niedawno co narzekałyśmy na pogode a dzisiaj!!! prosze jak ślicznie i miło ;)
U nas w słońcu jest 28,5 stopnia.
My już byłyśmy rano na rowerku, teraz młoda ma drzemkę.
A właśnie chciałam zapytać, czy Twój mąż jest polakiem czy belgiem? Jesli wolno spytać :)

Hej
Mozna,mozna,to zadna tajemnica,rasowy Belg,pracujacy od rana do wieczora i nie majacy na nic czasu;)
Chociaz,dzis po poludniu jedziemy do lasu i na hustawki.Tylko obawiam sie,ze przy takiej pogodzie wszedzie beda tlumy,nawet w lesie, ;D.

Tak właśnie przeczuwałam ;)
Ech, a my nigdzie nie jedziemy. Pomimo że mój mąz to polak :D to dziś pracuje normalne. Nawet w poniedziałek miał iść do pracy, ale zrobił sobie wolne. Z resztą ostatnio ciagle pracuje, wraca do domu i pracuje na nic nie ma czasu, nawet dla nas! ;). Ale cóż.
O jej na hustawki też bym chciała i do lasu!!! ;)

reklama
Do góry