Klaudeczka94
Fanka BB :)
Witam dziewczyny jestem jeden dzień przed @, przedwczoraj i wczoraj zrobiłam testy , wszystkie 3 pozytywne . Dzisiaj mam brazowe upławy , czy to normalne ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak się dzieje jak zarodek się zagnieżdża, tak mi tłumaczono. Ja jestem w 8 tygodniu i nawet teraz zdarzają się upławy różowe bądź brązowe. Dziś byłam na usg fasolka ma 1,6cm i poraz kolejny położna mnie uspokoiła ze tez jest to przez hormony.Witam dziewczyny jestem jeden dzień przed @, przedwczoraj i wczoraj zrobiłam testy , wszystkie 3 pozytywne . Dzisiaj mam brazowe upławy , czy to normalne ?
Dziękuję za odpowiedz i spokojnie. A dla Ciebie gratulacje i dużo zdrówka dla Was obojgaTak się dzieje jak zarodek się zagnieżdża, tak mi tłumaczono. Ja jestem w 8 tygodniu i nawet teraz zdarzają się upławy różowe bądź brązowe. Dziś byłam na usg fasolka ma 1,6cm i poraz kolejny położna mnie uspokoiła ze tez jest to przez hormony.
Dla Was równieżDziękuję za odpowiedz i spokojnie. A dla Ciebie gratulacje i dużo zdrówka dla Was obojga
Do tego dochodzi lekkie swędzenie wiec to może być tez jakaś infekcja. Jutro z rana idę na betę i mam dzwonić do mojej gin z wynikami wiec wspomnę jej i o tym.Generalnie będziesz miała X kobiet, u których mimo plamień z ciążą jest wszystko okej i drugie X u których oznaczało to poronienie (ogólnie mówiąc bo może to być i ciąża biochemiczna i pozamaciczna itd.)
Ja mam identycznie... Tylko zaczynam dopiero 6 t.c., śladowe ilości plamień pojawiły mi się od soboty... Ale są naprawdę niewielkie, widoczne jedynie na papierze toaletowym. Gin profilaktycznie dala luteinę 2 x 1. Na wizytę idę w poniedziałek i mam nadzieję, że będzie wszystko ok...Tak się dzieje jak zarodek się zagnieżdża, tak mi tłumaczono. Ja jestem w 8 tygodniu i nawet teraz zdarzają się upławy różowe bądź brązowe. Dziś byłam na usg fasolka ma 1,6cm i poraz kolejny położna mnie uspokoiła ze tez jest to przez hormony.
U mnie te upławy były takie jednodniowe i gin mi mówiła , że na samym początku mogą się zdarzyć . Dzisiaj odebrałam wyniki bety- 157. Teraz pozostaje tylko czekać bo wizytę u gin mam 26.01 .Ja mam identycznie... Tylko zaczynam dopiero 6 t.c., śladowe ilości plamień pojawiły mi się od soboty... Ale są naprawdę niewielkie, widoczne jedynie na papierze toaletowym. Gin profilaktycznie dala luteinę 2 x 1. Na wizytę idę w poniedziałek i mam nadzieję, że będzie wszystko ok...