reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

BRĄZOWA KRESKA NA BRZUCHU

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kosmi ale kwaśne to właśnie na chłopczyka. Ja będę mieć dziewczynkę i przepisowo wcinam wszystkie słodycze jakie tylko mam w zasięgu ręki, a co do wyglądu no cóż może miss świata nie jestem ale nie jest tak źle a problemy z cerą prawie zniknęły. Więc bądź tu mądry człowieku.

ja na samym poczatu ciazy mialaml pelno syfkow i starznie wlosy mi sie tluscily a teraz zauwazylam ze mija mi to i widze ze powoli robie sie kwitnaca, oby tak dalej

dori, właśnie pisze, że wszystko mi się zgadza :)
też na początku przetłuszczały mi się włoski, teraz przestały i jakoś mniej wypadają, paznokcię się przestały rozdwajać i są mniej kruche - właściwie to już całkiem pokaźne pazurki :)

No to może Was zmartwię... Ja też na początku wolałam kwaśne (odżuciło mnie od mojej ukochanej czekolady i wszystkich słodyczy, które przed ciążą mogłam jeść na kilogramy!) Wszysce mi mówią, że wyglądam kwitnąco i nie powiem też sie podobnie czuję ;D Miałam przez jakieś 2 tyg problemy z buzią (malutkie czerwone kropeczki ledwo to można było nazwać syfkiem) ale teraz się skończyły. No i mam dziewczynkę w brzuszku... a byłam pewna, że chłopca

ja od samego poczatku ciazy mam zdrowe mocne dlugie pazurki jak nigdy!!!!!!!

i wszyscy mi mowia ze bedzie chopiec - poprostu wszyscy tak czuje i ja tez!!!!

Mój gina narazie powiedział, że wygląda na chłopaka :) jutro dzwonie zapisać się na to usg 3d i zobaczymy, jak inny lekarz potwierdził to chyba już mogłabym mieć pewność :)
Miałam z tata dzidzi dziś ogromny spór co do imienia ;D mianowicie ja się nie zgodze by moje dziecko nazywało się Jordan albo Scott, chodź już dużo wcześniej stwierdziłam, że ja wymyśle dla dziewczynki a on niech wymyśli dla chłopca. Mi się od początku podobało imie Gabrysia i jakoś udało mi się go przekonać, ale nie sądziłam że on wpadnie na takie pomysły :o Więc wymyśliłam, że każdy zrobi swoją listę i się nimi wymienimy, wybierzemy z imion które będą sie pokrywały. Takie imie było tylko jedno... Oskar :)

Bardzo ładne imię Oskar... myślę, że w końcu dojdziecie do porozumienia w końcu tak będziecie do dziecka mówić przez całe życie i imię musi się Wam podobać

reklama
My od początku mieliśmy wybrane imiona. Dla chłopczyka Filip a dla dziewczynki Klaudia. Spodziewamy się dziewczynki ale mój mąż zaczął do brzuszka mówić Wiki (Wiktoria) chyba się poddam bo gdy widze jak mu się wtedy oczy smieją to aż żal mi go poprawiać. No cóż zapowiada sie córunia tatunia.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry