- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Magdaleona
Fanka BB :)
Ja też miałam imiona dla chłopców wybrane, a na "wypadek" gdyby była dziewczynka to mieliśmy imię Julia... jednak jak tylko się dowiedziałam, że to faktycznie dziewczynka od razu zaczęłam szukać imienia innego od Julki i od razu wpadło mi do głowy imię Oliwia, Bartkowi też się spodobało, no i już wszyscy czekają na Oliwkę... nawet moja mama dzwoni do mnie, żebym przyjechała z Oliwką na obiad Oj, czuje, że będzie rozpieszczone moje dziecko i to nie tylko przeze mnie!
czarownica
ja zawsze smialam sie zmojej siostry ze ona starsznie rozpieszcza swoje corki i mowialm ze ja taka nigdy nie bede!! a moj ukochany wczoraj strwierdzil ze ja bede jeszzce gorsza od niej i strasznie rozpieszcze dzidzie i jak tylko zaplacze to od razu polece!!!!!! oj nie wiem moze ciut ciut
Czy kreskę z czarnych włosków też uznajemy za kreskę na brzuchu? Pociemniały mi i zrobiły się grubsze i mocniejsze, czuję się trochę, jakbym się zmianiała w mamuta! Zgodnie z waszą teorią wolałabym, żeby się nie zaliczała, bo liczymy na dziewuszkę.
magduśka
magduśka
czarownica
je jestem w 5 mies i kreseczki nadal nie widac!!!! dlaczego?? czy to normalne??
czarownica
rena2 dzieki
czarownica - ja nie mialam kreski w I ciazy i teraz tez nie mam
wg naszych babyboomowych teorii/przesadow - oznacza to chlopczyka
to chyba jedyna rzecz jak sie u mnie sprawdza ;D
takich teorii z przymrozeniem oka mamy tu wiecej
wg naszych babyboomowych teorii/przesadow - oznacza to chlopczyka
to chyba jedyna rzecz jak sie u mnie sprawdza ;D
takich teorii z przymrozeniem oka mamy tu wiecej
reklama
czarownica
fajnie bo ja czuje ze to chlopiec w dodatku od soboty jak wypije maslanke albo kefit to po 10 min maluch kopie i sie wierci chyba mu smakuje a kwasne to tez na chlopca no nie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.