reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

BRĄZOWA KRESKA NA BRZUCHU

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja słyszałam, że jak rodzi się pierwsza dziewczynka to jest właśnie "córunia tatunia" - tak jak w moim przypadku :D chodź rodzice byli przekonani, że będzie Olek ;D

reklama
Ja też miałam imiona dla chłopców wybrane, a na "wypadek" gdyby była dziewczynka to mieliśmy imię Julia... jednak jak tylko się dowiedziałam, że to faktycznie dziewczynka od razu zaczęłam szukać imienia innego od Julki i od razu wpadło mi do głowy imię Oliwia, Bartkowi też się spodobało, no i już wszyscy czekają na Oliwkę... nawet moja mama dzwoni do mnie, żebym przyjechała z Oliwką na obiad :D Oj, czuje, że będzie rozpieszczone moje dziecko i to nie tylko przeze mnie!

ja zawsze smialam sie zmojej siostry ze ona starsznie rozpieszcza swoje corki i mowialm ze ja taka nigdy nie bede!! a moj ukochany wczoraj strwierdzil ze ja bede jeszzce gorsza od niej i strasznie rozpieszcze dzidzie i jak tylko zaplacze to od razu polece!!!!!! oj nie wiem moze ciut ciut;):)

Czy kreskę z czarnych włosków też uznajemy za kreskę na brzuchu? Pociemniały mi i zrobiły się grubsze i mocniejsze, czuję się trochę, jakbym się zmianiała w mamuta! Zgodnie z waszą teorią wolałabym, żeby się nie zaliczała, bo liczymy na dziewuszkę. :)
magduśka

Czarownico nie masz się czym przejmować, ja też nie mam brązowej kreseczki, w poprzedniej ciąży też nie miałam i wszystko było ok. Widocznie nie u wszystkich kobiet pojawia się kreseczka

ja mam kreseczke ale właśnie z włosków i według ostatniego badania się spodziewam dziewczynki :)

czarownica - ja nie mialam kreski w I ciazy i teraz tez nie mam :)
wg naszych babyboomowych teorii/przesadow - oznacza to chlopczyka :)
to chyba jedyna rzecz jak sie u mnie sprawdza ;D

takich teorii z przymrozeniem oka mamy tu wiecej :)

reklama
fajnie bo ja czuje ze to chlopiec:):) w dodatku od soboty jak wypije maslanke albo kefit to po 10 min maluch kopie i sie wierci;) chyba mu smakuje a kwasne to tez na chlopca no nie:):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry