reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

BRĄZOWA KRESKA NA BRZUCHU

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To co jakaś wojna będzie czy co? Szykują sami chłopcy w kwietniu (małe baranki). Bo w takim razie u nas też będzie babyboy:). To za kilkanaście lat dziewczyny będą mogły przebierać w facetach:)
Zobaczymy, czas wszystko skoryguje!
Pozdroowionka!

reklama
Hej, pomarzyć przecież możemy, to nic nie kosztuje a sprawia nam przyjemność.
Kreseczka nie przyciemniała, ale za to bardziej bolą mnie piersi i zauważyłam jedną kropelkę siary - sprawdzałam czy jest bo w gazecie pisali, że może się już pojawić.

Ja też nie mam kreseczki czyli zgodnie z nową teorią Asi to będzie chłopiec ..... uuuu

Kreseczka jest i według wczorajszego USG będzie dziewczynka. W moim przypadku teroia prawdziwa.

U mnie kreseczka nadal jest słabiutka, w ciąży z Wiwi była ciemno brązowa. Poczekamy, zobaczymy.

A mi się pojawiła kreseczka, taka słabiutka, ale jest... Czyżby jednak dziewczynka? ;)

Moja siostrzenica miała duuuuuużą brązową ponad pępek - dalej ma powoli zchodzi a ma ślicznego chłopca. A to czy jest czy jej nie ma to nie zależy od ilośći hormonów??

Chyba jakiegoś konkretnego hormonu ale nie wiem jakiego. Moja koleżanka spodziewa się chłopczyka i mówi, że jej kreska jest teraz strasznie ciemna a jak byliśmy na łódce, ona była wtedy w 6 miesiącu, to kreski wogóle nie było widać. U mnie dalej po kresce nie ma śladu...

reklama
Tylko niesmiało zauważe, ze teoria AśkiOO z kreseczką u mnie sie spawdziła, bo ja nie mam kreseczki i będzie chłoptaś:) Asiu proponuję napisac kiedyś prace dr na temat teori z kreseczką.Można wrzucić tę teorie u innych mamusiek i przeprowadzić analize:)
Buźki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry