reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

BRĄZOWA KRESKA NA BRZUCHU

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Co do tej reski na brzuszku to ja też jej nie mam,a z tego co pamiętam jak moja siostra była w ciąży z dziewczynkami to ją miała.To prawda że kwaśne je sie na chłopca.

reklama
Może i tak będzie Idzia że będziemy nowymi geniuszkami.Z tego co mi ciotka opowiadała jak była w ciąży to jadła dużo ogórków kiszonych.A na samym początku zjadała zamą musztarde ze słoiczka,później dodała do tego ogórki, kiszone i musztarde.A teraz ma super synusia.

no tak - tyle ze ja jem wszystko - i slodkie i slone i kwasne; i owoce i warzywa ...

U mnie jest przewaga Kwaśnego,choć nie powiem jak mnie napadnie to i zjadam duże ilości słodkiego.Wczoraj np.jadałm owoce a później słodkie a na końcu to chyba już nie wiedziałam co mam jeść i jadłam słone orzeszki :D

haha :)

a ja przed spaniem zjadlam 2 spore jablka - i jak mnie zlapala zgaga to nie wiedzialam co zrobic - inka z mlekiem nie pomogla wiec zrobilam sobie barszcz z torebki - polepszylo sie :)

ja tez normalnie nie mam takich problemow :) ciaze znosze bardzo dobrze a jablka wcinam codziennie - ale wczoraj oba wszamalam w takim tempie ze az sie zdziwilam jak sie skonczyly ... moze to dlatego - no i byla juz prawie polnoc - a normalnie o tej porze to ja nie jem :) mam nadzieje ze mi sie nie powtorzy !!!

Idzia to wczesną pore sobie wybrałaś na jedzenie tego jabłka.Mi się czasem zdaża jeść coś po nocach.Ostatniej soboty nie mogłam spać do 5 rano i wtedy wcinałam Kinder Bueno ;D

reklama
czesc
co do kreski na brzuchu to w pierwszej ciazy mialam mało widoczną a teraz jej nie ma

ja późno chodzę spac ale nie mogę sie połozyc głodna bo mnie mdli i rano szybko musze umyć zeby i potem sniadanko

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry