reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brak wymiotów w ciąży

Beataw1991

Fanka BB :)
Hej
Brak wymiotów w ciąży tylko lekkie nudności jest bolesność piersi zmęczenie senność , czy faktycznie tak jest ze ich brak oznacza nieprawidłowo rozwijająca się ciąże ? ( czytałam o tym ) czy faktycznie tak jest
Jakie są wasze doświadczenia ??

reklama
Rozwiązanie
Kazda kobieta znosi ciążę inaczej. Jedna będzie wymiotować jak kot i ciągle biegać za potrzeba, a druga nic nie będzie czuć niezwykłego.
Ja przez całą ciążę ani raz nie poczułam się źle (zero mdłości itp, nie licząc zatrucia pokarmowego), tylko miałam zgagę w ostatnich 2 miesiącach.
Mój syn jest zdrowy i rozwija się prawidłowo (aż za szybko..).
Polecam cieszyć się, że nic nie dolega niż szukać stresow:)
Nie przejmuj sie,, tylko ciesz :) tez sie martwilam, bo za duzo sie naczytalam. Aktualnie 20tc i do trj pory coaza bezobjawowa. Nie mialam ani wymiotow, ani mdlosci czy bólów:) wiec życzę Ci aby Twoja ciaza dalej była spokojna :)

reklama
Hej
Brak wymiotów w ciąży tylko lekkie nudności jest bolesność piersi zmęczenie senność , czy faktycznie tak jest ze ich brak oznacza nieprawidłowo rozwijająca się ciąże ? ( czytałam o tym ) czy faktycznie tak jest
Jakie są wasze doświadczenia ??

Coś Ty! Tylko się cieszyć. ja nie miałam ani razu nudności, wymiotów nic z tych rzeczy, lekarz powiedział, że mam szczęście a ciąża rozwija się prawidłowo :)

Zgadzam się z dziewczynami 😉
U mnie 23 tydzień, nigdy nie wymiotowalam ani nawet mnie nie mdliło, nie byłam senna jak większość kobiet w 1 trymestrze... jedyny mój objaw to bolace piersi 😀 no i oczywiście rosnacy brzuch. Synek rozwija się prawidłowo 😊

Kazda kobieta znosi ciążę inaczej. Jedna będzie wymiotować jak kot i ciągle biegać za potrzeba, a druga nic nie będzie czuć niezwykłego.
Ja przez całą ciążę ani raz nie poczułam się źle (zero mdłości itp, nie licząc zatrucia pokarmowego), tylko miałam zgagę w ostatnich 2 miesiącach.
Mój syn jest zdrowy i rozwija się prawidłowo (aż za szybko..).
Polecam cieszyć się, że nic nie dolega niż szukać stresow:)

Rozwiązanie

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry