reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brak śluzu plodnego

19AnulA94

Aktywna w BB
Hej dziewczyny :) proszę pomóżcie bo zwariuje. Czy wy też macie problem ze śluzem płodnym? A więc cykle mam 36 dniowe i zauważyłam że w tym cyklu nie mam śluzu plodnego, sucho po prostu nic i po badaniu palcem szyjki również nic nie zauważam. Według kalendarzyka powinnam mieć już 4 dzień dni plodne.

reklama
Kalendarzyk może nie wiedzieć, kiedy będziesz mieć owulację. Może będzie później tym razem i dlatego jeszcze śluz się nie pojawił.

Ja tez nie zauważałam od siebie śluzu od dłuższego czasu. A w ciąże udało się zajść już w pierszym cyklu starań :) nie martw się, może jest go po prostu niewiele.

Ja tez nie zauważałam od siebie śluzu od dłuższego czasu. A w ciąże udało się zajść już w pierszym cyklu starań :) nie martw się, może jest go po prostu niewiele.

Aha dziękuję bardzo za odpowiedź. Dodam że dziś dostałam dziwnego plamienia. Czy to może być zagniezdzanie się zarodka? I czy mogłam zajść w ciążę w dni plodne Ale przed tym głównym dniem owulacji

Aha dziękuję bardzo za odpowiedź. Dodam że dziś dostałam dziwnego plamienia. Czy to może być zagniezdzanie się zarodka? I czy mogłam zajść w ciążę w dni plodne Ale przed tym głównym dniem owulacji
Tak, jest to możliwe ponieważ plemnik może przetrwać około 4 dni w ciele kobiety, a do zapłodnienia dochodzi w dzień owulacji. Podczas zagniezdzenia może wystąpić lekkie plamienie.

reklama
Do góry