reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brak śluzu plodnego

19AnulA94

Aktywna w BB
Hej dziewczyny :) proszę pomóżcie bo zwariuje. Czy wy też macie problem ze śluzem płodnym? A więc cykle mam 36 dniowe i zauważyłam że w tym cyklu nie mam śluzu plodnego, sucho po prostu nic i po badaniu palcem szyjki również nic nie zauważam. Według kalendarzyka powinnam mieć już 4 dzień dni plodne.

reklama
Kalendarzyk może nie wiedzieć, kiedy będziesz mieć owulację. Może będzie później tym razem i dlatego jeszcze śluz się nie pojawił.

Ja tez nie zauważałam od siebie śluzu od dłuższego czasu. A w ciąże udało się zajść już w pierszym cyklu starań :) nie martw się, może jest go po prostu niewiele.

Ja tez nie zauważałam od siebie śluzu od dłuższego czasu. A w ciąże udało się zajść już w pierszym cyklu starań :) nie martw się, może jest go po prostu niewiele.

Aha dziękuję bardzo za odpowiedź. Dodam że dziś dostałam dziwnego plamienia. Czy to może być zagniezdzanie się zarodka? I czy mogłam zajść w ciążę w dni plodne Ale przed tym głównym dniem owulacji

Aha dziękuję bardzo za odpowiedź. Dodam że dziś dostałam dziwnego plamienia. Czy to może być zagniezdzanie się zarodka? I czy mogłam zajść w ciążę w dni plodne Ale przed tym głównym dniem owulacji
Tak, jest to możliwe ponieważ plemnik może przetrwać około 4 dni w ciele kobiety, a do zapłodnienia dochodzi w dzień owulacji. Podczas zagniezdzenia może wystąpić lekkie plamienie.

reklama
Do góry