reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brak sił

Spróbuj dawać więcej i rzadziej. W tym wieku dziecko już powinno mieć stałe godziny karmienia. Mój Szkraba tez jeszcze nie dawno jadł jak chciał teraz 5 razy dziennie o tych samych godzinach. 6, 10, 13.30, 17.30, 20 i uważam że to idealny rozstaw bo na wieczór się "nafutruje" :p

reklama
130?! Czemu tylko 130? Przy wadze 7 kg??? Nie wiem jakie masz mlekoale mm standard to przy wadze 7 kg to powinno być 180! :/
Je nutramigen , ma podejrzenie skazy białkowej , je tylko tyle ile zmieści . Ja czuje się nagrodzona to nie chce . Odbijać ja ale i tak nie je . Dokłada później . 180 nawet wietej potrafi zjeść na noc i śpi mi wtedy ładnie :-) nawet od 20 do 4 . Pytałam lekarza i stwierdziła żeby na siłę w nią nie pakować

Oj każde dziecko inne, pozostaje tylko uzbroić się w cierpliwość, bo jak każde wyrośnie z tego.

Do góry