reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brak mleka NAN!?

reklama
Witam mam pytanie tak piszecie o tym mleku NAN wiec moze udzielicie mi porady.Otóż chodzi o to ze mieszkam w norwegii i tu nie ma duzego wyboru mleka albo nan 2 ktore daje synkowi albo jakies norweskie ktorego nie znam.tutaj daja dzieciom zwykle mleko krowie 3.5% Moj synek ma 15 miesiecy i daje mu to mlko zageszczajac 2 łyżeczkami kaszki jak dłgo moge mu je podawać i czy takie mleko mu wystarczy daje mu rano i wieczorem a w ciagu dnia jogurt czy serek.Nie ma tu niestety kaszek mlecznych czy ryzowych tylko same nawet nie wiem co ale jakies zbożowe z owocami nie ma tu rowniez deserkow jak w polsce tylko tarte owoce i mnie sie ciezko bylo na to wszystko przestawic pol roku starczylo

A u nas ciężko dostać NAN 3, bo 1 i 2 są.No, ale jak kończy nam się mleczko i w sklepie pustki, to dajemy kaszkę, bo z ich kupnem nie ma żadnego problemu :tak:

Tu mnie zaskoczyłaś!!!Ja też karmie moją Małą NAN3 i póki co nie zauważyłam żeby brakowało w sklepach.

Dlatego napisałam, że u nas ciężko to mleko dostać ;-).Jak jesteśmy w innym mieście, to bez problemu można kupić :tak:.A u nas to podejrzewam, niewiele osób kupuje Nan, więc zapewne nie ma potrzeby sprowadzać go w nie wiadomo jakich ilościach

reklama
Do góry