czesc dziewczyny..mam mały problem ..ponad miesiac temu przestalam brac tabletki anty .. w ostatnim dniu brania kochalam sie ze swoim facetem<wspomne ze tydzien wczesniej przyjelam jedna tabletke pozniej bo sie zagapilam i wspolzylam bez dodatkowego zabezpiezenia do samego konca> dostalam okres z odstawienia , uprzedzilo go okropne kłucie w dole brzucha ktorego niegdy ale to niegdy wczesniej nie mialam,,,a teraz czekam i czekam i nic .. w ostatnim tygodniu zrobilam sie strasznie senna ..drażliwa..płaczliwa..piersi mnie nie bola ale sa wieksze.. poza tym strasznie bola mnie plecy w okolicy ledzwiowo krzyzowej .. dolaczyl do tego bol glowy ale taki przejsciowy..szczegolnie głowa boli mnie wieczorami<nie zawsze>sa dni kiedy po prostu bólu nie ma tak jak dzis;-)teraz schudlam troszke ..a z jedzeniem.. tez tak inaczej..czasem mogla bym jesc caaaly czas a czasem moge zjesc tylko kanapeczke i wystarczy na caly dzien..no i odrzuca mnie od papierosow ;| nie pale dlugo bo od paru miesiecy ale wciagnelam sie i papieroski mi smakowaly teraz po prostu mnei to odrzuca;| chcialabym prosic o rade bo nie mam zbytnio tu z kim o tym porozmawiac<mieszkam w londynie>czy mozliwe bylo zajscie w ciaze???boje sie troche bo jesli to mozliwe to bede samotna mamusia bo mój narzeczony zostawil mnie dla innej ;|:-
eek: