reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

Cześć dziewczyny! Miałam zrobić test wiec zrobiłam. Wynik jest pozytywny :-) Dziś ide również do lekarza:)
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!:-D
czesc dziewczyny..mam mały problem ..ponad miesiac temu przestalam brac tabletki anty .. w ostatnim dniu brania kochalam sie ze swoim facetem<wspomne ze tydzien wczesniej przyjelam jedna tabletke pozniej bo sie zagapilam i wspolzylam bez dodatkowego zabezpiezenia do samego konca> dostalam okres z odstawienia , uprzedzilo go okropne kłucie w dole brzucha ktorego niegdy ale to niegdy wczesniej nie mialam,,,a teraz czekam i czekam i nic .. w ostatnim tygodniu zrobilam sie strasznie senna ..drażliwa..płaczliwa..piersi mnie nie bola ale sa wieksze.. poza tym strasznie bola mnie plecy w okolicy ledzwiowo krzyzowej .. dolaczyl do tego bol glowy ale taki przejsciowy..szczegolnie głowa boli mnie wieczorami<nie zawsze>sa dni kiedy po prostu bólu nie ma tak jak dzis;-)teraz schudlam troszke ..a z jedzeniem.. tez tak inaczej..czasem mogla bym jesc caaaly czas a czasem moge zjesc tylko kanapeczke i wystarczy na caly dzien..no i odrzuca mnie od papierosow ;| nie pale dlugo bo od paru miesiecy ale wciagnelam sie i papieroski mi smakowaly teraz po prostu mnei to odrzuca;| chcialabym prosic o rade bo nie mam zbytnio tu z kim o tym porozmawiac<mieszkam w londynie>czy mozliwe bylo zajscie w ciaze???boje sie troche bo jesli to mozliwe to bede samotna mamusia bo mój narzeczony zostawil mnie dla innej ;|:-:)eek:
Nie koniecznie musi to być ciąża Kochana:sorry: Możesz mieć taką reakcję na odstawienie tablet, zrób test i nie zamartwiaj się na zapas:tak: A jeśli się jednak okaże że dzidziuś to bedziesz miała kogos kto bedzie przy Tobie w każdym momencie życia, dla kogo warto żyć a idealny partner i ojciec na pewno się znajdzie:tak: A palanta olej... pożałuje jeszcze tego bo życie da mu po dupie:-p
Jasne że nic złego zwłaszcza że nie wszedzie cie miło przyjmą i pogadaja a czasem bardzo to jest pozrebne prawdopodobienstwo kochana jest ale jakby co to bedziesz mniała najlepszy cud na świecie bedziesz mniała dla kogo żyć dasz sobie rade BÓG ci pomoże. skoro cie zostawił to nie był ciebie wart nie ma co żałować:tak:
Popieram podpisuje się tu wszystkim co mam:-p

reklama
czesc dziewczyny..mam mały problem ..ponad miesiac temu przestalam brac tabletki anty .. w ostatnim dniu brania kochalam sie ze swoim facetem<wspomne ze tydzien wczesniej przyjelam jedna tabletke pozniej bo sie zagapilam i wspolzylam bez dodatkowego zabezpiezenia do samego konca> dostalam okres z odstawienia , uprzedzilo go okropne kłucie w dole brzucha ktorego niegdy ale to niegdy wczesniej nie mialam,,,a teraz czekam i czekam i nic .. w ostatnim tygodniu zrobilam sie strasznie senna ..drażliwa..płaczliwa..piersi mnie nie bola ale sa wieksze.. poza tym strasznie bola mnie plecy w okolicy ledzwiowo krzyzowej .. dolaczyl do tego bol glowy ale taki przejsciowy..szczegolnie głowa boli mnie wieczorami<nie zawsze>sa dni kiedy po prostu bólu nie ma tak jak dzis;-)teraz schudlam troszke ..a z jedzeniem.. tez tak inaczej..czasem mogla bym jesc caaaly czas a czasem moge zjesc tylko kanapeczke i wystarczy na caly dzien..no i odrzuca mnie od papierosow ;| nie pale dlugo bo od paru miesiecy ale wciagnelam sie i papieroski mi smakowaly teraz po prostu mnei to odrzuca;| chcialabym prosic o rade bo nie mam zbytnio tu z kim o tym porozmawiac<mieszkam w londynie>czy mozliwe bylo zajscie w ciaze???boje sie troche bo jesli to mozliwe to bede samotna mamusia bo mój narzeczony zostawil mnie dla innej ;|:-:)eek:
Kochana takie objawy po odstawieniu to normalka.... nie martw sie, mozesz nie dostac okresu nawet przez kilka miechow.... bole i migreny tez zupelnie norma :)... to z odstawienia - twoja gospodarka hormonalna jest zupelnie rozregulowana daj jej z pol roku i wsio wroci do normy ;)...

mam nadzieje :) ahh nie wiem juz ..sama sobie cos wmawiam stad te "objawy"
dzieki:*:*:*
kochana uspokoj sie... moja kuzyna brala anty przez 2 lata i odstawila, to wtedy pozalowala tego - ciagly stres po przez 7 miesiecy nie miala okresu, bole glowy, podbrzusza, wymioty, itd... chodzila regularnie do gina i nie byla w ciazy.... probowali wywolac okres - nie mogli.... mowila ze jajeczko nie dojrzewa ani w jednym ani w drugim jajniku i ze gin jej powiedzial ze to zalezy od organizmu kobiety jak zareaguje na odstawienie!!!!!!!!

ehhhhhhhh ja sobie normalnie wmawiam objawy..biegam czesto siusiu ..mam zaparcia..plecy mnie bola...juz nie wyrobie;|:| psychika mi wysiadzie ;|

reklama
No więc dziewczynki uczucie o jakim pisałam gdzies tam wyzej, czyli w czasie marszu wrażenie silnego ciągnięcia brzucha w dół (i ogólnie wrażenie jakby miało ze mnie wszystko wylecieć;-))może u mnie być spowodowane stanem zapalnym. Miałam zwiekszona wydzielinę, ale myslałam, że w ciąży to norma, tym bardziej, że żadnych dodatkowych objawów. Dostalam globulki, poużywam sobie;-)

Do góry