cześć dziołszki...to i ja się podepnę hehe....zbieram się w sobie żeby mieszkanko posprzątać ...i jakoś zebrać się nie mogę. Dziś przywiozą mi mebelki do pokoju dzidziusia i już się doczekać nie mogę. Pokoik odmalowałam sama, fachura położył nam wykładzinkę... jeszcze tylko uszyję firanki i zasłony... i bedzie można myśleć nad kupnem łóżeczka dla maluszka
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
A nie! już jestem! ale tylko do 13:-( potem szybciutko obiadek i na wykłady będę lecieć na uczelnie Pozałatwiałam sobie już wszystko w tym tygodniu: położną, szkołe rodzenia i jeszcze wizyta u gin. dobrze że dziś piątek albo i źle, bo jutro wykłady i w niedziele ćwiczeniaA co u Ciebie?:-) Jak maluszek?:-)dziendoberek
mam nadzieje ze dzis nie zostane tutaj sama
A nie! już jestem! ale tylko do 13:-( potem szybciutko obiadek i na wykłady będę lecieć na uczelnie Pozałatwiałam sobie już wszystko w tym tygodniu: położną, szkołe rodzenia i jeszcze wizyta u gin. dobrze że dziś piątek albo i źle, bo jutro wykłady i w niedziele ćwiczeniaA co u Ciebie?:-) Jak maluszek?:-)
witaj kochana no nareszcie
maluszek w brzuszku wporzadku wszytsko wraca do normy
gorzej z tym wiekszym.... wczoraj przebierajac go znow zobaczylam ze cos ma w kupce i nie sa to owsiki:---( to juz drugi raz wczesniej mial cos takiego jak mial roczek:---( dalam juz mu leki i czekam na efekty:---(
patisia16
O jej:-( To pewnie jakieś pasożyty:-( Ja pamiętam że jak byłam mała to raz coś miałam to do dziś pamiętam to ochydne lekarstwo Vermox ale fakt faktem po dwóch tabletkach już przechodziło Oby małemu szybciutko przeszłowitaj kochana no nareszcie
maluszek w brzuszku wporzadku wszytsko wraca do normy
gorzej z tym wiekszym.... wczoraj przebierajac go znow zobaczylam ze cos ma w kupce i nie sa to owsiki:---( to juz drugi raz wczesniej mial cos takiego jak mial roczek:---( dalam juz mu leki i czekam na efekty:---(
O jej:-( To pewnie jakieś pasożyty:-( Ja pamiętam że jak byłam mała to raz coś miałam to do dziś pamiętam to ochydne lekarstwo Vermox ale fakt faktem po dwóch tabletkach już przechodziło Oby małemu szybciutko przeszło
my to przerabiamy juz drugi raz nie wiem skad to zalapal mam nadzieje ze drugi i ostatni.....
a Ty jak sie czujesz jak babelek???
patisia16
mogłaś nawet nie zauważyć a coś zabrudzonego wziął do buzi:-(albo jakiś owoc mu spadł na podłogę podniósł i zjadł nie dopilnujesz w 100% ale na szczęście jeśli to te pasożyty to powinno mu szybciutko minąćmy to przerabiamy juz drugi raz nie wiem skad to zalapal mam nadzieje ze drugi i ostatni.....
a Ty jak sie czujesz jak babelek???
a coraz ciężej brzuszek ciągnie w dół:-( i plecy to jest moja zmora...:-( a mały kopie jak chuck norris choć zaczynają się mniej przyjemne kopniaki i już czasem widzę gwiazdy przed oczami i łezki mi spływają po policzku ale czego się nie robi i czego się nie wytrzyma dla tego upragnionego maleństwa
hihih no tak skad ja to znam z tygodnia na tydzien bedzie teraz gorzej heheh ale i tak to jest piekne choc czasami bolimogłaś nawet nie zauważyć a coś zabrudzonego wziął do buzi:-(albo jakiś owoc mu spadł na podłogę podniósł i zjadł nie dopilnujesz w 100% ale na szczęście jeśli to te pasożyty to powinno mu szybciutko minąć
a coraz ciężej brzuszek ciągnie w dół:-( i plecy to jest moja zmora...:-( a mały kopie jak chuck norris choć zaczynają się mniej przyjemne kopniaki i już czasem widzę gwiazdy przed oczami i łezki mi spływają po policzku ale czego się nie robi i czego się nie wytrzyma dla tego upragnionego maleństwa
juz niewiele ci zostalo
a plecy to mi tez juz zaczynaja dokuczac...brzusio rosnie wiec robi swoje
patisia16
Byle do lutego Choć czuje że mały wcześniej będzie chciał wyjść:-) o jej to faktycznie musisz dużo odpoczywać i uważać na siebie A kiedy będziesz miała połówkowe? Może już płeć poznasz?:-)hihih no tak skad ja to znam z tygodnia na tydzien bedzie teraz gorzej heheh ale i tak to jest piekne choc czasami boli
juz niewiele ci zostalo
a plecy to mi tez juz zaczynaja dokuczac...brzusio rosnie wiec robi swoje
reklama
Byle do lutego Choć czuje że mały wcześniej będzie chciał wyjść:-) o jej to faktycznie musisz dużo odpoczywać i uważać na siebie A kiedy będziesz miała połówkowe? Może już płeć poznasz?:-)
juz jestem za polowa zis mam 21 tydzien no i drugi synek Franio