patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
No niestety tak to już bywa;-)Ja już w połowie 4 miesiąca jestem i dalej się męcze z mdłościamihihih dziekuje ale juz na poczatku jest pod gorke:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety tak to już bywa;-)Ja już w połowie 4 miesiąca jestem i dalej się męcze z mdłościamihihih dziekuje ale juz na poczatku jest pod gorke:-):-):-)
Trzymam kcuki za staranka i dwie kreseczki I czekam na dobre wiadomości od Ciebie!Zaglądnij tu czasem i napisz co u CiebiePozdrawiam Cię pa pa:-)no niestety dziewczyny...jedna kreska mam nadzieję, że za jakiś czas się uda, że będą dwie...pozdrawiam Was wszystkie :-(
Trzymam kcuki za staranka i dwie kreseczki I czekam na dobre wiadomości od Ciebie!Zaglądnij tu czasem i napisz co u CiebiePozdrawiam Cię pa pa:-)
no niestety dziewczyny...jedna kreska mam nadzieję, że za jakiś czas się uda, że będą dwie...pozdrawiam Was wszystkie :-(
Szkoda, ale na pewno Wam się uda Jak nie w następnym cyklu, to może kolejnym :-) Pamiętaj, to tylko kwestia czasu ;-)
A u mnie @ dalej ani widu ani słychu W środę do gina...
No to za Ciebie również trzymam kciuki. Mam nadzieję, że to ciąża a nie żadna choroba nie daj Bóg...Mój Łukasz tak się załamał jak zobaczył jedną kreske, że tak do tej pory cały czas o tym myśli i gada, głaszcze po brzuchu i niestety nie ma...już chcę na prawdę chcę aby to się udało. Słuchajcie a Waszym zdaniem ile dni po @ ma się dni płodne?? tak żeby była aż burza hormonów :-) powiedziałam nawet mojemu mężczyźnie, że ma przestać palić, przestać pić piwo i kompać się w gorącej wodzie bo to też przeszkadza w sumie. Powiedział, że się dostosuje