reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

reklama
no tak to juz jest ;-) ah ten stan blogoslawiony;-);-);-) i tak mimo tych wszytskich niedogodnosci uwazam ze ciaza to najlepszy okres dla kobiety... bynajmniej ja do tej pory nic bardziej cudownego nie przezylam :)

no niestety dziewczyny...jedna kreska :( mam nadzieję, że za jakiś czas się uda, że będą dwie...pozdrawiam Was wszystkie :-(

no niestety dziewczyny...jedna kreska :( mam nadzieję, że za jakiś czas się uda, że będą dwie...pozdrawiam Was wszystkie :-(
Trzymam kcuki za staranka i dwie kreseczki:tak: I czekam na dobre wiadomości od Ciebie!:blink:Zaglądnij tu czasem i napisz co u Ciebie:blink:Pozdrawiam Cię pa pa:-)

Szkoda, ale na pewno Wam się uda :tak: Jak nie w następnym cyklu, to może kolejnym :-) Pamiętaj, to tylko kwestia czasu ;-)

A u mnie @ dalej ani widu ani słychu :baffled: W środę do gina...

Szkoda, ale na pewno Wam się uda :tak: Jak nie w następnym cyklu, to może kolejnym :-) Pamiętaj, to tylko kwestia czasu ;-)

A u mnie @ dalej ani widu ani słychu :baffled: W środę do gina...

No to za Ciebie również trzymam kciuki. Mam nadzieję, że to ciąża a nie żadna choroba nie daj Bóg...Mój Łukasz tak się załamał jak zobaczył jedną kreske, że tak do tej pory cały czas o tym myśli i gada, głaszcze po brzuchu i niestety nie ma...już chcę na prawdę chcę aby to się udało. Słuchajcie a Waszym zdaniem ile dni po @ ma się dni płodne?? tak żeby była aż burza hormonów :-) powiedziałam nawet mojemu mężczyźnie, że ma przestać palić, przestać pić piwo i kompać się w gorącej wodzie bo to też przeszkadza w sumie. Powiedział, że się dostosuje :-D

No to za Ciebie również trzymam kciuki. Mam nadzieję, że to ciąża a nie żadna choroba nie daj Bóg...Mój Łukasz tak się załamał jak zobaczył jedną kreske, że tak do tej pory cały czas o tym myśli i gada, głaszcze po brzuchu i niestety nie ma...już chcę na prawdę chcę aby to się udało. Słuchajcie a Waszym zdaniem ile dni po @ ma się dni płodne?? tak żeby była aż burza hormonów :-) powiedziałam nawet mojemu mężczyźnie, że ma przestać palić, przestać pić piwo i kompać się w gorącej wodzie bo to też przeszkadza w sumie. Powiedział, że się dostosuje :-D

Heh, no mi w sumie betka negatywna wyszła. Ale brzucho i sutki dalej bolą, mdłości i wilczy apetyt na zmianę :baffled: I od paru dni podbrzusze takie napięte i spuchnięte... Wyjaśni się w środę.

Owulacja zazwyczaj występuje około 14 dni od końca cyklu. Jak masz regularne to nie powinnaś mieć problemu z wyliczeniem. Poza tym mogą wystąpić lekkie bóle jajników.

Tak sprawdziłam dzisiaj w kalendarzu: bóle owulacujne miałam 18, 19 i 20 lipca, a kochaliśmy się 16 i 19. Z tego wynikałoby, że @ powinnam dostać w okolicach 2, 3, 4 sierpnia.

Dziś 42 dzień cyklu. @ spóźnia mi się około 13 dni :sorry2:

reklama
Najlepiej poczekajcie 2 tygodnie z przytulaniem od pierwszego dnia okresu wtedy plemniki dojrzeją i będzie większe prawdopodobieństwo że się uda u nas były tygodniówki i jak widać wystarczyły:-D Trzymam kciuki i czekam na wiadomości o dwóch kreseczkach u Was dziewczyny:-D:-D

Do góry