reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

Pinakolada nie martw się...następnym razem będą 2 kreseczki:*
Patrycja 214 widzę, że miedzy nami różnica 3 tygodni, i jak tam brzuszek? A wiesz co będziesz miała?:)
Brzuszek mi wysadziło całkiem niedawno ale jak wysadziło to od razu konkretnie:-) Ale o dziwo ani jednego rozstepu nie mam;-) W piątek mam USG połówkowe mam nadzieję że się dowiem bo póki co dzidzia sprytnie ukrywała co tam ma między nóżkami:-) A jak jest u Ciebie?:-)

reklama
Obiecałam, że jak będę znała wyniki beta hcg to się odezwę. Wynik 0,100, czyli brak ciąży. W sumie to mi ulżyło, bo chcę, żeby dzidzia pojawiła się w bardziej odpowiednim momencie, gdy będą lepsze warunki do jej wychowania. Dziękuje wam wszystkim za porady i za podtrzymywanie mnie na duchu :-). Pinakolada, nie przejmuj się, następnym razem się uda. Pozdrowionka dla wszystkich.

U mnie jest brzuszek góreczka, widać w obcisłych ciuchach w luznych jeszcze nie :) Ty bardziej że jestem strasznie szczupła ważę tylko 53 kg :D A w poniedziałek mam kolejną wizytę i teraz da mi skierowanie na USG, być może dowiemy się co to za niunia siedzi w moim brzuszku:) Niestety mdłości mam straszne :(

hej. jestem tu nowa. I mam obawy że jestem w ciąży. Mam bardzo podobne objawy jak EwelinaD. Okres miałam 2 tygodnie temu ale przed zaczęły mnie drażnić sutki. Potem boleć piesi a teraz boli mnie w dole brzuch mam takie dziwne kolki jakby mnie jajniki bolały.Brzuszek taki nabrzmiały jak przed okresem. Robiłam 2 testy i wyszły negatywne. Również nie wiem co mam o tym myśleć.

Hej. Witamy na forum. Też uważam że na jakiekolwiek objawy ciąży jest za wcześnie. Zaczęłabym myśleć o tym że jestem w ciąży jakby mi się kolejna @ spóźniała.

1 kreska napiszę tylko miłego dnia bo ja się właśnie szykuję do pracy i podłamałam się tak więc nie chce Wam psuć humoru buziaczek dziewcynki.

Bardzo mi przykro bo wiem jak chciała już mieć dzidzie w brzuszku. Mam nadzieje że w następnym cyklu się uda. Trzymam kciuki.

Obiecałam, że jak będę znała wyniki beta hcg to się odezwę. Wynik 0,100, czyli brak ciąży. W sumie to mi ulżyło, bo chcę, żeby dzidzia pojawiła się w bardziej odpowiednim momencie, gdy będą lepsze warunki do jej wychowania. Dziękuje wam wszystkim za porady i za podtrzymywanie mnie na duchu :-). Pinakolada, nie przejmuj się, następnym razem się uda. Pozdrowionka dla wszystkich.

Cieszę się że jesteś zadowolona z wyniku :tak: Pozdrawiam.

jak zawsze jestećie kochane dziękuję Wam za to z calego serduszka. we wtorek jak mi się uda to idę do ginekologa, już postanowiłam i zrobię sobię badania czy jest ze mną wszystko ok. podbrzusze mnie cały czas boli, jajniki tak samo, ale I I kreseczek brak chciałabym już na prawdę mieć taką kochaniutką ale jak widać nie jest mi to dane. buźki kochane. śpijcie dobrze. dobranocka.

a wiec tak krwawienie mam bo tak moge to nazwac stracilam nadzieje na ciaze ale te krwawienie jest dziwne bo malo obfite w 1 dniu bylo brazowe i lekkodomieszka krwi dzis jest krew ale tyle co na podpasce to ja 4 dnia okresu tyle mam no i zaczely mnie pobolewac piersi

a wiec tak krwawienie mam bo tak moge to nazwac stracilam nadzieje na ciaze ale te krwawienie jest dziwne bo malo obfite w 1 dniu bylo brazowe i lekkodomieszka krwi dzis jest krew ale tyle co na podpasce to ja 4 dnia okresu tyle mam no i zaczely mnie pobolewac piersi
hmm kochana to ja już nie wiem co jest uważam, że jak Ci się skonczy ta niby @ to powinnaś iść do lekarza.

dzień dobty dziewcynki już dziś jest ze mną lepiej, wychodzę właśnie do pracy na 12 h tak więc miłego dzionka Wam życzę. papapa

reklama
Witajcie kochane. U mnie nie fajnie, pogoda do bani a dzidzia mi się pochorowała znowu, tym razem wirus żołądkowy i młoda wczoraj wymiotowała, dzisiaj jest lepiej ale apetytu brak. Ehhh

Andzie absolutnie powinnaś iść do lekarza jak tylko skończy Ci się ta niby @. Ja będą w ciąży dostałam terminowo okres, ale też był całkiem inny niż zwykle, taki skąpy, ni to krew pierwszego dnia ni to plamienie na brązowo a w trzecim dniu już prawie nic nie było. Po tygodniu poszłam do lekarza i już byłam w 6 tygodniu ciąży, a ta niby @ to było zagnieżdżanie się zarodka w macicy (lekarka mówiła że czasem wtedy występuje krwawienie).

dzień dobty dziewcynki już dziś jest ze mną lepiej, wychodzę właśnie do pracy na 12 h tak więc miłego dzionka Wam życzę. papapa

Fajnie że się wziełaś w garść i masz dobry nastrój. Miłego dzionka :tak:

Do góry