reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

dzis czuje sie już dobrze ale w nocy znów mniałam podwyższoną temperature a dziś nie wiem sama okres powinnam dostac 14 a dzis dostałam krwawienia tyle że bardziej mi to wygląda na śluz zmieszany z krwia co o tym myslicie?
hmm...wiem, że to nie łatwe ale bym przeczekała jeszcze 2-3 dni i jeśli nie wystąpi normalna @ to bym poszła do lekarza bo fakt, że pogoda jest taka, że takie dolegliwości mogą się zdarzyć ale lepiej dmuchać na zimne.

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12

Ostatnia edycja:
reklama
załamałam sie w południe jak dostałam okresu ale chyba do tej pory powinnam juz sie zalać krwią za przeproszeniem a tu ta godzina a u mnie jakoś tego mniej i na zmiane brązowa wydzielina a to żadka różowa i mało a dopiero na papierze jak robie siusiu pojawia sie krew dziwne:-( a jak tam wam dzien mija a ja właśnie po remontach ufff

załamałam sie w południe jak dostałam okresu ale chyba do tej pory powinnam juz sie zalać krwią za przeproszeniem a tu ta godzina a u mnie jakoś tego mniej i na zmiane brązowa wydzielina a to żadka różowa i mało a dopiero na papierze jak robie siusiu pojawia sie krew dziwne:-( a jak tam wam dzien mija a ja właśnie po remontach ufff

A może ty masz jakieś zapalenie? Ja też tak miałam jakiś rok temu, okazało się, że mam bakterie...

hej. jestem tu nowa. I mam obawy że jestem w ciąży. Mam bardzo podobne objawy jak EwelinaD. Okres miałam 2 tygodnie temu ale przed zaczęły mnie drażnić sutki. Potem boleć piesi a teraz boli mnie w dole brzuch mam takie dziwne kolki jakby mnie jajniki bolały.Brzuszek taki nabrzmiały jak przed okresem. Robiłam 2 testy i wyszły negatywne. Również nie wiem co mam o tym myśleć.

Może i tak ale nigdy tak nie miałam. I zapomniałam dodać że strasznie senna chodzę i budzę się w nocy. Nie wiem czy robić sobie kolejny test czy lepiej udać się do lekarza. Mój chłopak jest przekonany że jestem w ciąży i strasznie się cieszy.

1 kreska napiszę tylko miłego dnia bo ja się właśnie szykuję do pracy i podłamałam się tak więc nie chce Wam psuć humoru buziaczek dziewcynki.

hej. jestem tu nowa. I mam obawy że jestem w ciąży. Mam bardzo podobne objawy jak EwelinaD. Okres miałam 2 tygodnie temu ale przed zaczęły mnie drażnić sutki. Potem boleć piesi a teraz boli mnie w dole brzuch mam takie dziwne kolki jakby mnie jajniki bolały.Brzuszek taki nabrzmiały jak przed okresem. Robiłam 2 testy i wyszły negatywne. Również nie wiem co mam o tym myśleć.
Za wcześniejeszcze żebyś miała ciążowe objawy:sorry2: może te objawy masz na owulacje?

PINAKOLADA tak mi przykro Kochana

reklama
Pinakolada nie martw się...następnym razem będą 2 kreseczki:*
Patrycja 214 widzę, że miedzy nami różnica 3 tygodni, i jak tam brzuszek? A wiesz co będziesz miała?:)

Do góry