reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

reklama
Witajcie,jestem tutaj po raz pierwszy. jestem w 23 dc i jutro będę testować (13-14 dzien po owu) i mam pytanie czy któraś z was zanim zrobiła test i czekała na @ miała jakieś slady śluzu czy też było sucho?

I tak zrobię:-)
Miłego popołudnia i wieczoru Wam wszystkim życzę ja kończę raport i do domku uciekam
wzajemnie kochana :-) buziolki dla Ciebie i maleństwa a pozdróffki dla Męża :-D papa. ja też uciekam, dziś Mąż chce zapewnić mi rozrywkę i idziemy do kina, żeby się zrelaksować troche :tak: bo ostatnio mamy mało czasu dla siebie :-( ale cóż praca. . . papa uciekam Miłego dzionka ;-)

wzajemnie kochana :-) buziolki dla Ciebie i maleństwa a pozdróffki dla Męża :-D papa. ja też uciekam, dziś Mąż chce zapewnić mi rozrywkę i idziemy do kina, żeby się zrelaksować troche :tak: bo ostatnio mamy mało czasu dla siebie :-( ale cóż praca. . . papa uciekam Miłego dzionka ;-)
Dziękujemy wszyscy i Ty też pozdrów swoją drugą połówkę;-) Przyjemnego oglądania I pozytywnego testu!:tak: papa:-)

reklama
dzis czuje sie już dobrze ale w nocy znów mniałam podwyższoną temperature a dziś nie wiem sama okres powinnam dostac 14 a dzis dostałam krwawienia tyle że bardziej mi to wygląda na śluz zmieszany z krwia co o tym myslicie?

Do góry