reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

reklama
Nawet nieźle. Moja dzidzia super soie radzi w żłobku, jest bardzo dzielna i wcale nie płacze, a poszła teraz drugi dzień po tygodniowej przerwie.
Ja siedze w fakturach i normalnie mam jakieś schizy. Musiałam się nakręcić na ciążę już na całego i muszę wyluzować. Wczoraj siedze sobie w kolejce w banku a to w brzuchu czuje ŁUP (jakieś ruch). Dzisiaj, teraz siedze i znowu to czuje. Pierwsze co sobie pomyślałam, że ruchy jak wtedy gdny byłam w ciązy z Patrycją i mi się dziecko rusza w brzuchu. No ale jakim cudem niby, jaka mam regularne @ i właśnie mi się kończy. No nakręciłam się czytając Was tutaj i mi odbija na maxa.
Puk puk w główkę musze sobie zrobić.:-D

Nie martw się Kochana to jakiś felerny dzień był:-( Po gorszym dniu przychodzi lepszy;-) Za te dwie kreseczki to trzymamy z moją dzidzią kciuki bo jak to pisze to mnie kopie od środka więc też się udziela:-D
ooooojjj jak słodko :-):-D:-) o jeny jak mi się miło zrobiło hihih. To może Dzidzia coś wyczuwa ;-) już jutro mam wolne więc odpoczne. Weekend mam niestety pracujący sobota 6-14 a w niedziele 12 godzin 8-20:-:)-:)-( co zrobić :-:)-:)-( więc z moim Mężem to sobie nie pobęde za długo. A on jeszcze z bratem wyjeżdza chyba gdzieś po samochod dla brata. ehh cosik nad nami ostatnio czarna chmura wisi. Czekamy na lepsze dni :tak:;-) za chwilke wychodzę do pracki tak więc buziaczki i miłego dzionka kochane :-p

Nawet nieźle. Moja dzidzia super soie radzi w żłobku, jest bardzo dzielna i wcale nie płacze, a poszła teraz drugi dzień po tygodniowej przerwie.
Ja siedze w fakturach i normalnie mam jakieś schizy. Musiałam się nakręcić na ciążę już na całego i muszę wyluzować. Wczoraj siedze sobie w kolejce w banku a to w brzuchu czuje ŁUP (jakieś ruch). Dzisiaj, teraz siedze i znowu to czuje. Pierwsze co sobie pomyślałam, że ruchy jak wtedy gdny byłam w ciązy z Patrycją i mi się dziecko rusza w brzuchu. No ale jakim cudem niby, jaka mam regularne @ i właśnie mi się kończy. No nakręciłam się czytając Was tutaj i mi odbija na maxa.
Puk puk w główkę musze sobie zrobić.:-D
no to nieźle sobie uzmyslowilas. to oby wszystko wrocilo do normy :* :tak:

czesc no i test pokazal 1 kreche pocieszam sie tylko ze do @ 3 dni wiec moze za wczesnie i jakos piersi przestaly bolec za to juz drugi dzien nie moge spac w nocy mam dusznosci i zle sie czuje ledwo chodze bylam wczoraj na zakupach i odkrylam ze nie dam rady wystac w kolejce w dusznym sklepie bo mi słabo i do wymiotów mi sie odbijało tak to jeszcze nie mnialam pozdr

reklama
czesc no i test pokazal 1 kreche pocieszam sie tylko ze do @ 3 dni wiec moze za wczesnie i jakos piersi przestaly bolec za to juz drugi dzien nie moge spac w nocy mam dusznosci i zle sie czuje ledwo chodze bylam wczoraj na zakupach i odkrylam ze nie dam rady wystac w kolejce w dusznym sklepie bo mi słabo i do wymiotów mi sie odbijało tak to jeszcze nie mnialam pozdr
To już tylko 3 dni bądź dobrej myśli:tak:

Do góry