reklama
Nawet nieźle. Moja dzidzia super soie radzi w żłobku, jest bardzo dzielna i wcale nie płacze, a poszła teraz drugi dzień po tygodniowej przerwie.
Ja siedze w fakturach i normalnie mam jakieś schizy. Musiałam się nakręcić na ciążę już na całego i muszę wyluzować. Wczoraj siedze sobie w kolejce w banku a to w brzuchu czuje ŁUP (jakieś ruch). Dzisiaj, teraz siedze i znowu to czuje. Pierwsze co sobie pomyślałam, że ruchy jak wtedy gdny byłam w ciązy z Patrycją i mi się dziecko rusza w brzuchu. No ale jakim cudem niby, jaka mam regularne @ i właśnie mi się kończy. No nakręciłam się czytając Was tutaj i mi odbija na maxa.
Puk puk w główkę musze sobie zrobić.
Ja siedze w fakturach i normalnie mam jakieś schizy. Musiałam się nakręcić na ciążę już na całego i muszę wyluzować. Wczoraj siedze sobie w kolejce w banku a to w brzuchu czuje ŁUP (jakieś ruch). Dzisiaj, teraz siedze i znowu to czuje. Pierwsze co sobie pomyślałam, że ruchy jak wtedy gdny byłam w ciązy z Patrycją i mi się dziecko rusza w brzuchu. No ale jakim cudem niby, jaka mam regularne @ i właśnie mi się kończy. No nakręciłam się czytając Was tutaj i mi odbija na maxa.
pinakolada
oczekująca
ooooojjj jak słodko :-):-) o jeny jak mi się miło zrobiło hihih. To może Dzidzia coś wyczuwa ;-) już jutro mam wolne więc odpoczne. Weekend mam niestety pracujący sobota 6-14 a w niedziele 12 godzin 8-20:---( co zrobić :---( więc z moim Mężem to sobie nie pobęde za długo. A on jeszcze z bratem wyjeżdza chyba gdzieś po samochod dla brata. ehh cosik nad nami ostatnio czarna chmura wisi. Czekamy na lepsze dni ;-) za chwilke wychodzę do pracki tak więc buziaczki i miłego dzionka kochaneNie martw się Kochana to jakiś felerny dzień był:-( Po gorszym dniu przychodzi lepszy;-) Za te dwie kreseczki to trzymamy z moją dzidzią kciuki bo jak to pisze to mnie kopie od środka więc też się udziela
pinakolada
oczekująca
no to nieźle sobie uzmyslowilas. to oby wszystko wrocilo do normy :*Nawet nieźle. Moja dzidzia super soie radzi w żłobku, jest bardzo dzielna i wcale nie płacze, a poszła teraz drugi dzień po tygodniowej przerwie.
no to nieźle sobie uzmyslowilas. to oby wszystko wrocilo do normy :*
spokojnie, wszystko minie, tylko ja tak dużo o tym myśle i o Was że mi pewnie się jelita ruszają i stukają w brzuch
oj Matko jedyna że to też człowiek tak umie świrować
miłego dnia w pracy Ci życzę;-)
pinakolada
oczekująca
ojj potrafi swirować potrafi. wzajemnie :-)spokojnie, wszystko minie, tylko ja tak dużo o tym myśle i o Was że mi pewnie się jelita ruszają i stukają w brzuch
oj Matko jedyna że to też człowiek tak umie świrować
miłego dnia w pracy Ci życzę;-)
pinakolada
oczekująca
no ja kochaniutkie jestem tyle, ze pozno juz to Was pewnie nie ma :-(
andzia4786
Zaciekawiona BB
czesc no i test pokazal 1 kreche pocieszam sie tylko ze do @ 3 dni wiec moze za wczesnie i jakos piersi przestaly bolec za to juz drugi dzien nie moge spac w nocy mam dusznosci i zle sie czuje ledwo chodze bylam wczoraj na zakupach i odkrylam ze nie dam rady wystac w kolejce w dusznym sklepie bo mi słabo i do wymiotów mi sie odbijało tak to jeszcze nie mnialam pozdr
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
To już tylko 3 dni bądź dobrej myśliczesc no i test pokazal 1 kreche pocieszam sie tylko ze do @ 3 dni wiec moze za wczesnie i jakos piersi przestaly bolec za to juz drugi dzien nie moge spac w nocy mam dusznosci i zle sie czuje ledwo chodze bylam wczoraj na zakupach i odkrylam ze nie dam rady wystac w kolejce w dusznym sklepie bo mi słabo i do wymiotów mi sie odbijało tak to jeszcze nie mnialam pozdr