Witam was dziewczyny, jestem tu nowa i jeszcze nie bardzo umiem się odnaleźć... Ale widzę, że tu u was bardzo miła atmosfera :-). Mam taki problem. W pierwszym tygodniu brania tabletek anty zapomniałam wziąć jednaj tabletki. Teraz martwię się że może jestem w ciąży, ponieważ w mojej ulotce z tabletek pisało, że jeśli zapomni się wziąć tabletkę w pierwszym tygodniu należy się liczyć z ryzykiem ciąży. Moje objawy wyglądają tak:
- pobolewanie w podbrzuszu, nie cały czas ale dosyć często w ciągu dnia
- nabrzmiałe i wrażliwe sutki oraz przy nacisku bolące piersi
-okropne zmiany nastroju (mój chłopak ma przerąbane, bo przeważnie dostaje się jemu;-))
Nie wiem co mam myśleć... W przyszłym tygodniu mam zamiar wybrać się na badania beta hcg.
Mam nadzieję, że miło mnie tutaj przyjmiecie i będziecie mnie wspierać:-).
A było tam napisane, że przy pierwszym opakowaniu kiedy organizm się przestawia możesz mieć objawy łudząco podobne do tych ciążowych? Przez lata brałam tabsy i zawsze jak zmieniałam producenta lub zaczynałam brać po przerwie miałam bóle brzucha i piersi, humorki, mdłości. Także się nie przejmuj i poczekaj do terminu @ A na przyszłość może warto ustawić sobie alarm w telefonie żeby Ci przypominał o tabsach? Ja do dziś mam takowy w mojej komórce, tyle, że teraz przypomina mi o wzięciu metafolinki