reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból spojenia łonowego i pachwin

Oj znam ten bol, najgorzej jest w nocy jak sie chce przekrecic z boku na bok, w ciagu dnia jest to mniej uciazliwe ale jest. Za tydzien wizyta wiec dowiem sie co i jak, chociaz wiem ze to normalne ;-)

reklama
Witam! Czy Wy też miałyście straszny ból pachwin? Jestem w 33 tygodniu ciąży i bardzo mnie bolą pachwiny, tak że czasami trudno mi wstać czy chodzić. Nie boli mnie brzuch a bolą nogi. Czy to normalne??? Czy powinnam się tym martwić?
Witajcie:))ja miałam straszne bóle w pachwinach podczas ciąży!!!!normalnie chodzic nie mogłam.

Ja również mam bóle w pachwinach, czasem jest to tak dokuczliwe, ze nie mogę wstac z łózka, a nawet z krzesła! Podczas pierwszej ciązy bolaly mnie tylko pachwiny, jednak teraz dokucza mi przeszywajacy do samych kostek ból w udzie,domyslam sie, ze to dlatego, ze dzidzia wciska sie juz w kanal rodny i naciska na jakies nerwy, no ale juz jutro termin!!!
Śliczna!!!!!Gratuluje!!!

oj boli to boli!!!mialam to samo,druga ciaza tym razem blizniacza,ok.7 miesiaca bol w bodrze i kolanie z prawej strony.Polorzyli mnie do szpitala bo nie wiedzieli co to jest po tym lezeniu kompletnie nie moglam chodzic,maz musial mnie myc i rozbierac taki bol.do porodu zawiozl mnie na wozku.Nie moglam chodzic po porodzie ok.1 miesiac.wspolczuje wszystkim ktorych to dopadlo!!!ja juz nie jestem taka sprawna jak kiedys czesto odczowa bol nogi i biodra.:no:

Jestem w 32/33 tyg., od 30 mam to samo. Boli mnie głównie przy ruchu w dole brzucha i pachwiny, czasem kręgosłup i w biodrach.Najgorzej jest wstać z łóżka, istna mordęga :oo2:, także jak mam założyć spodnie, skarpetki. Chyba mały jest już głową w dół, bo gdy byłam 3 tygodnie temu u lekarza, nic mnie nie bolało, a mały był miednicą w dół. Z resztą wierci się jak mu się podoba :rofl2:.

Dziewczyny pisałam o tym już wcześniej, że mi lekarz zapisał wapno z witaminą C. Myślałam, że to jakiś żart, ale to naprawdę pomaga!. Ten ból prawdopodobnie jest spowodowany odwapnianiem kości. Kupcie i wypróbujcie- nie zaszkodzi a może pomóc :tak:

reklama
no to i ja sie dopisuje do klubu bolacej pachwiny :eek:
od kilku dni boli mnie prawa pachwina, kiepsko mi sie chodzi, wstaje z krzesla, nie mowiac o zakladaniu spodni czy zdejmowaniu.

wizyte u gina mam dopiero 10 grudnia, takze jeszcze kawalek czasu.
:eek:

jestem dopiero w 23 tygodniu i mam nadzieje, ze ten ucisk ustapi...

Do góry