reklama
monika18815
Fanka BB :)
Witajcie)ja miałam straszne bóle w pachwinach podczas ciąży!!!!normalnie chodzic nie mogłam.Witam! Czy Wy też miałyście straszny ból pachwin? Jestem w 33 tygodniu ciąży i bardzo mnie bolą pachwiny, tak że czasami trudno mi wstać czy chodzić. Nie boli mnie brzuch a bolą nogi. Czy to normalne??? Czy powinnam się tym martwić?
monika18815
Śliczna!!!!!Gratuluje!!!Ja również mam bóle w pachwinach, czasem jest to tak dokuczliwe, ze nie mogę wstac z łózka, a nawet z krzesła! Podczas pierwszej ciązy bolaly mnie tylko pachwiny, jednak teraz dokucza mi przeszywajacy do samych kostek ból w udzie,domyslam sie, ze to dlatego, ze dzidzia wciska sie juz w kanal rodny i naciska na jakies nerwy, no ale juz jutro termin!!!
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Czy to normalne że mam ból w prawej pachwinie? Jestem w 22 tygodniu..
beata26
szczęśliwa mamusia :)
mnie bolały pachwiny , więzadła, na zmiane i też po obu stronach, myslałam chwilami ze zwariuje bo na ulicy potrafiło zaboleć tak że się zginałam w pół
oj boli to boli!!!mialam to samo,druga ciaza tym razem blizniacza,ok.7 miesiaca bol w bodrze i kolanie z prawej strony.Polorzyli mnie do szpitala bo nie wiedzieli co to jest po tym lezeniu kompletnie nie moglam chodzic,maz musial mnie myc i rozbierac taki bol.do porodu zawiozl mnie na wozku.Nie moglam chodzic po porodzie ok.1 miesiac.wspolczuje wszystkim ktorych to dopadlo!!!ja juz nie jestem taka sprawna jak kiedys czesto odczowa bol nogi i biodra.
Jestem w 32/33 tyg., od 30 mam to samo. Boli mnie głównie przy ruchu w dole brzucha i pachwiny, czasem kręgosłup i w biodrach.Najgorzej jest wstać z łóżka, istna mordęga , także jak mam założyć spodnie, skarpetki. Chyba mały jest już głową w dół, bo gdy byłam 3 tygodnie temu u lekarza, nic mnie nie bolało, a mały był miednicą w dół. Z resztą wierci się jak mu się podoba .
reklama
moniSkaBe
no to i ja sie dopisuje do klubu bolacej pachwiny
od kilku dni boli mnie prawa pachwina, kiepsko mi sie chodzi, wstaje z krzesla, nie mowiac o zakladaniu spodni czy zdejmowaniu.
wizyte u gina mam dopiero 10 grudnia, takze jeszcze kawalek czasu.
jestem dopiero w 23 tygodniu i mam nadzieje, ze ten ucisk ustapi...
od kilku dni boli mnie prawa pachwina, kiepsko mi sie chodzi, wstaje z krzesla, nie mowiac o zakladaniu spodni czy zdejmowaniu.
wizyte u gina mam dopiero 10 grudnia, takze jeszcze kawalek czasu.
jestem dopiero w 23 tygodniu i mam nadzieje, ze ten ucisk ustapi...