reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
U mnie w brzuszku jest Mikołaj :) ale na zdjęciach z usg 3d moja kruszynka jest podobna do Ryszarda Kalisza bo ma splaszczony nosek i często do brzucha mowie Ryszard :):)

Dziewczyny u mnie dopiero 21 tydz mój synuś waży 380 g moja szyjka jak narazie się nie skraca lekarz kazał mi w miarę normalnie funkcjonować ale ja nie mogę bo tak się boję żeby nic się nie stało ten strach jest silniejszy o demnie mam szyjke miękka bo jestem wieloródką. Przez poprzednie ciążę i problemy z szyjką teraz nie potrafię inaczej funkcjonować wolę dmuchać na zimne. Mój mąż uważa że przesadzam że skoro lekarz mówi że jest ok to czemu panikuje. Niech sobie wszyscy myślą co chcą a ja i tak będę uważać na moje maleństwo.

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy gdy skracała wam się szyjka czy coś odczuwalyscie czy były jakieś oznaki że coś jest nie tak dużo dziewczyn opisuje że odczuwaly pobolewanie brzucha i kłucie w pochwie

Do góry