reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Basia mnie bolą tylko nogi od tego leżenia i przez to też nie mogę spać. Ja też nie leżę cały czas . Ciągłe leżenie nie jest dla nas dobre, chyba ,że musisz to wtedy z nóżkami do góry :)

Dziewczyny a ile dziennie przyjmujecie magnezu? lekarz kazał mi kupić a nie powiedział ile mam go przyjmować, więc biorę raz dziennie.

Pamiętaj żeby nie kupować suplementu zawierającego tlenek magnezu bo sie kiepsko wchłania: musi to być albo mleczan albo siarczan magnezu

Jestem w 29 tygodniu ciąży

Ja również MagneB6 3x2.

Dzisiaj na noc wzięłam jeszcze Nospe Max bo musiałam przesiedziec na krześle 3h, a po tym lezeniu to był wyczyn dla mnie, w każdej pozycji niewygodnie (wczesniej siedzenia starałam sie unikac się żeby na szyjkę nie naciskać). Juz pod koniec brzuch mnie zaczął z jednej strony lekko pobolewac, ale przeszło na szczęście.

Ja tez mam magne b6 najpierw po 3x 2. Teraz juz zmniejszyłam do 3x 1 bo juz końcówka wiec...
RLS towarzyszy mi od dawna... w nocy to nie do zniesienia...

Te upały daja mi popalić jak diabli. Ciągle obrzęki...

Ale cieszy mnie jedno. Dziś zaczynam 37 tydzień [emoji2]

eiktkw7i1lgslap3.png

reklama
Patuska gratuluję :)!!
Ja przyjmowałam ChelaMagB6 3x1.

Na obchodzie lekarze powiedzieli ze w poniedziałek podejmą decyzję czy wyjdę do domu. Ale wczoraj była u mnie moja gin i powiedziała ze mogę tutaj zostać do skończonego 37tc bo w szpitalu leżymy a w domu więcej się wstaje i przez to dziewczyny rónią ciąże lub rodzą wczesniaki. I niestety doświadczenie pacjentek to pokazuje. Wiem, że macie dosyć ale siedzcie i chodźcie jak najmniej, dzięki temu dotrwacie uwierzcie mi.

Do góry