To też musiało być uciążliwe przybierała przy tym na wadze? Kiedy ustąpiło?Moja córka miała refluks i leciało z niej na odległość
Mój też chlusta dość często, ale przyrasta bardzo ładnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To też musiało być uciążliwe przybierała przy tym na wadze? Kiedy ustąpiło?Moja córka miała refluks i leciało z niej na odległość
Przybierała,ale nie tyle żeby lekarka była zadowolona. Od 4 miesiąca jest chudzinka. Jest wybredna w jedzeniu no ale cały czas idzie swoim centylem.To też musiało być uciążliwe przybierała przy tym na wadze? Kiedy ustąpiło?
Mój też chlusta dość często, ale przyrasta bardzo ładnie.
Tzn? Jakie objawy o jak długo?
Próbowaliśmy wszystkiego łącznie ze zmianą mojej diety na totalnie bezlaktozową i lekkostrawną Z tego co jeszcze dawalismy do kropelki na trawienie laktozy i kropelki z florą bakteryjną ale tu nie jestem pewna czy nid bylo gorzej... Espumisan na pewno nie zaszkodzi, ciepłe okłady na brzuszek i dużo miłości.
Wiem. To był przykład absurdów do których się posunęłam żeby dziecku pomócNie dziwię, że dieta nie pomogła ponieważ poziom laktozy w mleku matki jest stały i nie zmienia się wraz z dieta. Mój poziom jest identyczny jak Twój mimo, że jestem weganką i nie spożywam żadnych produktów odzwierzęcych
No to pięknie przybrał 4,5 kg jak na 1,5 miesiąca i przy Maluchu urodzonym wcześniej to chyba bardzo dobry wynik?Hej, my po 6 dniach wyszliśmy ze szpitala. Wychodzi na to, że z Małym jest wszystko okej. Spadł nam w szpitalu do 2,5 kg, ale aktualnie ma… 4,5 kg. Na koniec tyg mamy bioderka i szczepienia.
Generalnie no wisi na cycku potocznie mówiąc cały dzień aktualnie, więc jestem często tym przemęczona.
A jak tam u Ciebie?