Aż wpisałam w internet i kurczę faktycznie 7kg może mieć 3 miesięczniak i lekko ponad 7 kg może mieć roczniak.Jeżu, mój syn mial 7kg dopiero na rok
Kompletnie sobie nie umiem wyobrazić takiego donoszonego dzidzia
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Moj teraz ma prawie 1,5 roku i dobija powoli do 9kg ale on jest z 27tc. Jest bardzo drobny, ale wysoki. Na długoąc ubiera mi rozmiar 80, a krótkie spodenki ma teraz 68/74, bo inne mu z pupy spadająAż wpisałam w internet i kurczę faktycznie 7kg może mieć 3 miesięczniak i lekko ponad 7 kg może mieć roczniak.
wygląda na 9/10m i zawsze na sali zabaw musze zapewniac, ze na pewno skończył już rok
Pszczoła2020
Magda to drobinka. Na 4miesiące praaawie sięgnęła 6kg. Jest przekochaną dziewczynką, rodzeństwo też za nią przepada.
Właśnie najstarszą odstawiłam na półkolonie a średniego i malutką zabrałam na plażę. Bardzo jej się podoba. Lubi podróżować, poza domem nigdy nie marudzi
Właśnie najstarszą odstawiłam na półkolonie a średniego i malutką zabrałam na plażę. Bardzo jej się podoba. Lubi podróżować, poza domem nigdy nie marudzi
HappyBabyMama
Mój synek też takNo to pięknie przybrał 4,5 kg jak na 1,5 miesiąca i przy Maluchu urodzonym wcześniej to chyba bardzo dobry wynik?
Nie ma problemów jelitowych? Daje pospać w nocy?
Mój Bąbel ma 3 miesiące i waży 7 kg, także jest bardzo duży jak na swój „wiek”
Na początku trochę było zawirowań z brzuchem, ale z tygodnia na tydzień jest coraz lepiej. Ogólnie zdrowy i wesoły z niego Chłopak
Ważył. Jak mial
Pół roczku ważył 10 kg. Teraz ma 7 lat i jest patyczakiem a bobasem był baaardzo duzym I ciezkim. Za to w ogóle nie chorował.
Super, że u Was tak wszystko bezproblemowo a jeśli chodzi o prężenie to chyba każda Mama w mniejszym czy większym stopniu miała z tym do czynienia u nas na szczęście to była kwestia niedojrzałego układu pokarmowego, a Janek od początku miał apetytTak, to prawda, dużo przybiera.
Nie, na szczęście, odpukać nie ma problemów z brzuchem, w sensie coś czasem widzę, że jest prężenie się, ale myślę, że bez tragedii, dostaje probiotyk i tyle.
Ojeju, 7 kg! Dla mnie to jeszcze czarna magia jak to nosi się takie większe dziecko. Dobrze, że sobie radzicie z brzuchem, bo wiem, że to może wykończyć. Ale powiem Ci, że szybko to zleciało, już 3 miesiące, no nie powiedziałbym.
No nosi się CIĘŻKO takiego pulpeta
Plecy wysiadają, ale jakoś trzeba dać radę.
Jak nam zaczną biegać te bąble to też będzie wesoło
A czas leci bardzo szybko…
Fajnie, że u Was też wszysdobrze się układaMagda to drobinka. Na 4miesiące praaawie sięgnęła 6kg. Jest przekochaną dziewczynką, rodzeństwo też za nią przepada.
Oby ta tendencja zdrowotna i u nas się sprawdziłaMój synek też tak
Ważył. Jak mial
Pół roczku ważył 10 kg. Teraz ma 7 lat i jest patyczakiem a bobasem był baaardzo duzym I ciezkim. Za to w ogóle nie chorował
A ja sobie nie wyobrażam jak się nosi takiej drobinki jak w przypadku Twojego Staszka każda Mama się dostosowuje do sytuacji i za to każdej należy się podziw…Moj teraz ma prawie 1,5 roku i dobija powoli do 9kg ale on jest z 27tc. Jest bardzo drobny, ale wysoki. Na długoąc ubiera mi rozmiar 80, a krótkie spodenki ma teraz 68/74, bo inne mu z pupy spadają
wygląda na 9/10m i zawsze na sali zabaw musze zapewniac, ze na pewno skończył już rok
U nas jest sytuacja odwrotna, każdy daje mu pół roku i jest zdziwiony jak mówię, że dopiero 3 miesiące ma
Lady Loka
Jak patrzę na zdjęcia sprzed roku to sama się zastanawiamA ja sobie nie wyobrażam jak się nosi takiej drobinki jak w przypadku Twojego Staszka każda Mama się dostosowuje do sytuacji i za to każdej należy się podziw…
U nas jest sytuacja odwrotna, każdy daje mu pół roku i jest zdziwiony jak mówię, że dopiero 3 miesiące ma
reklama
Podziel się: