Gratulacje!Hej Dziewczyny,
My rozpakowani od zeszłej środy… Szyjka wytrzymała do końca i musiałam się wiele natrudzić, żeby coś się ruszyło, w końcu go mam
Niestety skończyło się CC także dochodzimy do siebie
reklama
Cudowna wiadomość, tak myślałam, że już jesteś rozpakowana! Gratulacje!Dziękuję
Trochę mi ten mój Synek dokucza, ale było warto przejść przez to wszystko dla niego.
Wystarczy jedno jego spojrzenie, a zapominam o wszystkim
Teraz trzymam mocno kciuki za Ciebie i resztę dziewczyn, czekamy na kolejne bobaski
To już świetny wynikJa byłam na wizycie, szyjka bez zmian, więc wygląda to na te chwile całkiem okej! No i 31 tc już.
Też tak sobie mówię, że chociażby wytrzymać 3 tyg, chociaż mam nadzieję, że będzie spoko, bo jednak te 2,7/2,8 cm w 31 tc to chyba nie jest tragedia, oby tak zostało.To już świetny wynik
To zdecydowanie dobry wynik, wystarczy się oszczędzać, a jeszcze może skończy się to tak jak u mnie, że Maleństwo nie będzie chciało wychodzićTeż tak sobie mówię, że chociażby wytrzymać 3 tyg, chociaż mam nadzieję, że będzie spoko, bo jednak te 2,7/2,8 cm w 31 tc to chyba nie jest tragedia, oby tak zostało.
Ja w dniu poprzedzającym poród zrobiłam 12 tysięcy kroków żeby pospieszyć Synka
Hahah no to jest niezły paradoks. a jak Ci mija połóg - znośnie?To zdecydowanie dobry wynik, wystarczy się oszczędzać, a jeszcze może skończy się to tak jak u mnie, że Maleństwo nie będzie chciało wychodzić
Ja w dniu poprzedzającym poród zrobiłam 12 tysięcy kroków żeby pospieszyć Synka
Ja przy pierwszej ciąży urodziłam w 40+6, a cała ciaze straszyli sterydami, porodem przedwczesnym i całą resztą. Za to teraz mogę powiedzieć, że dziś już przez te leżenie to zadyszki dostawałam przy wstawianiu prania . Ten brzuch mam duży i wysoko bardzo macicę. Kondycja leży i kwiczy
Nie strasz, w 41 tyg też bym nie chciała rodzić, wybredna jestem , liczę na taki 38!Ja przy pierwszej ciąży urodziłam w 40+6, a cała ciaze straszyli sterydami, porodem przedwczesnym i całą resztą. Za to teraz mogę powiedzieć, że dziś już przez te leżenie to zadyszki dostawałam przy wstawianiu prania . Ten brzuch mam duży i wysoko bardzo macicę. Kondycja leży i kwiczy
reklama
Ja też mogę rodzic w 38, ale u mnie będzie CC ze względu na pierwszy poród ciężki, więc mam nadzieję, że nie będą mnie trzymać do samego końcaNie strasz, w 41 tyg też bym nie chciała rodzić, wybredna jestem , liczę na taki 38!
Podziel się: