reklama
Malutki chyba nam się podziębił, bo kaszle i kicha, więc albo to choróbsko albo alergiczne dziadostwo. Byliśmy u pediatry jak się zaczynało to stwierdziła, że mały się oczyszcza no mi to na oczyszczanie nie wygląda bo jest coraz gorzej. Na szczęście gorączki nie ma (odpukać).Alexis jak tam malutki? Ile już ma ? Jak w nocy ładnie przesypia?
Co do wagi to nie wiem - muszę zainwestować w wagę do domu, bo do tej pory mieliśmy tyle wizyt wszędzie, że w sumie nie była potrzebna. Nocki są coraz lepsze i nawet w dzień nam robi drzemki po godzince/dwie. W nocy zazwyczaj budzi nam się 0.00-1.00 i później jak zaśnie około 2 to wstaje 4-5. Czasem jak inaczej zaśnie, tak jak np dzisiaj to po zaśnięciu 20.50 była pobudka 23.40, potem o 2.40 i kolejna około 6, więc na ten moment nie mogę narzekać. Tyle, że jego jedzenie twa zwykle od 30-60 min bo sobie lubi powolutku wcinać i dopóki sam piersi nie puści to tak z nim siedzę
gooskaw
Fanka BB :)
Malutki chyba nam się podziębił, bo kaszle i kicha, więc albo to choróbsko albo alergiczne dziadostwo. Byliśmy u pediatry jak się zaczynało to stwierdziła, że mały się oczyszcza no mi to na oczyszczanie nie wygląda bo jest coraz gorzej. Na szczęście gorączki nie ma (odpukać).
Co do wagi to nie wiem - muszę zainwestować w wagę do domu, bo do tej pory mieliśmy tyle wizyt wszędzie, że w sumie nie była potrzebna. Nocki są coraz lepsze i nawet w dzień nam robi drzemki po godzince/dwie. W nocy zazwyczaj budzi nam się 0.00-1.00 i później jak zaśnie około 2 to wstaje 4-5. Czasem jak inaczej zaśnie, tak jak np dzisiaj to po zaśnięciu 20.50 była pobudka 23.40, potem o 2.40 i kolejna około 6, więc na ten moment nie mogę narzekać. Tyle, że jego jedzenie twa zwykle od 30-60 min bo sobie lubi powolutku wcinać i dopóki sam piersi nie puści to tak z nim siedzę
Nie probowalas karmic na lezaco? U nas tak wlasnie wyglada nocne karmienie i ciumka sobie ile chce :-)
Próbowałam kilka razy, ale mnie tak zamula, że zasypiam a boję się że go cyckiem uduszę wolę się przemęczyć te 30 min i go spokojnie odłożyć do wyrkaNie probowalas karmic na lezaco? U nas tak wlasnie wyglada nocne karmienie i ciumka sobie ile chce :-)
Lady Loka
U nad wjeżdża podnoszenie glowy, wiec odbijanie na ramieniu to masakra, Staszwk wtedy ma ochotę ćwiczyć, w efekcie napina brzuch i jest rzyg.
Wiec nasze noce wygladaja tak: Staszek się budzi, je, ja go trzymam do odbicia, odbija, usypia, wierci się, przekladam do łozeczka, czekam aż zasnie mocno, idę po laktator, odciągam, przelewam, szykuje kolejną porcje, idę spać i akurat za godzinę Staszek się budzi na jedzenie i od nowa.
Wiec nasze noce wygladaja tak: Staszek się budzi, je, ja go trzymam do odbicia, odbija, usypia, wierci się, przekladam do łozeczka, czekam aż zasnie mocno, idę po laktator, odciągam, przelewam, szykuje kolejną porcje, idę spać i akurat za godzinę Staszek się budzi na jedzenie i od nowa.
MartAo
Założony był w 23 tc. Teraz skończyłam 27 . Powoli się kulam.
Który tydzień? trzymaj się!
Będzie dobrze ja się z 18 wygrzebałam na 39+1 a w 23 miałam dokładany drugi szew. Trzeba wierzyć, że się udaZałożony był w 23 tc. Teraz skończyłam 27 . Powoli się kulam.
MartAo
Wierzyć wierzę. Ogólnie nigdy wcześniej nie miałam takiej sytuacji. Jestem po dwóch ciążach co prawda z szyjką , która dość szybko się skracala ale nie było porodu przedwczesnego, bo pierwszy w dniu terminu a drugi tydzień przenoszony.Będzie dobrze ja się z 18 wygrzebałam na 39+1 a w 23 miałam dokładany drugi szew. Trzeba wierzyć, że się uda
reklama
Asiaxz
O wow no to niezła wagaZważyliśmy dzisiaj tego małego kluska - waży 5540g w wanience już się nam nogami odpycha od ścianki… strasznie szybko te maluszki rosną…
Podziel się: