Ja to myślę, że te nasze „przygody” z ostatnich kilku miesięcy to się na książkę nadająCoś mi się kliknęło niechcący Podczytuje was ostatnio po ponad 2 letniej przerwie bo wtedy urodziłam 2 synka i miałam problem ze skracajaca się szyjka. Chciałam tylko dodać, ze faktycznie dziecko z 37 nie będzie mieć tak rozwiniętego układu nerwowego jak te z 39 czy 40 tc. Mózg rozwija się praktycznie do końca trwania ciąży. Ja mam 2 dzieci. Pierwszy syn z 36+4 tc a drugi z 39+ 3/4 Niby ten 1 prawie donoszony, ale jednak układ nerwowy nie do konca rozwinięty w porównaniu do donoszonego syna. Porównując moich synów te 3 tygodnie robiły jednak duza różnice.
reklama
anettee2021
Zaangażowana w BB
Mam sentyment do tego forum Przy 1 synie tez problem z szyjka i trafiłam wtedy na to forum. Później znów wróciłam, a teraz podczytuje trochę znów. A można powiedzieć, ze czytam forum zamiast książkiJa to myślę, że te nasze „przygody” z ostatnich kilku miesięcy to się na książkę nadają
gooskaw
Fanka BB :)
Mam sentyment do tego forum Przy 1 synie tez problem z szyjka i trafiłam wtedy na to forum. Później znów wróciłam, a teraz podczytuje trochę znów. A można powiedzieć, ze czytam forum zamiast książki
Dobre hobby nie jest zle
Asiaxz
Ja tak samo mam sentymentMam sentyment do tego forum Przy 1 synie tez problem z szyjka i trafiłam wtedy na to forum. Później znów wróciłam, a teraz podczytuje trochę znów. A można powiedzieć, ze czytam forum zamiast książki
Asiaxz
A to swoją drogąMnie to chyba nie tyle sentyment co fajne babeczki ciągną
Ja tez. Zaczelam go czytac od pierwszej str gdy zaszlam w ciaze i gdy przeczytalam cale i nabralam ochoty zeby dolaczyc to okazalo sie, ze na forum chwilowo wygasla aktywnosc .Ja tak samo mam sentyment
Który tydzień? trzymaj się!Ja też Was czytam od jakiegoś czasu. Chyba dla poprawienia nastroju. Ja jestem po założeniu szwu okrężnego. I też się mierze z problemami, które miałyście. Pozdrawiam
reklama
Asiaxz
Trzymam kciuki musi być dobrzeJa też Was czytam od jakiegoś czasu. Chyba dla poprawienia nastroju. Ja jestem po założeniu szwu okrężnego. I też się mierze z problemami, które miałyście. Pozdrawiam
Podziel się: