Gratulacje i duzo zdrowka dla WasDziewczyny my już po. O 23 zaczęły się skurcze. Urodziłam o 11.53 z ogromnym wysiłkiem… polecam Polną. Położne przekochane
reklama
Powolutku, malutki się trochę budził ale nie jest źle. Spać nie mogłam bo patrzyłam na ten malutki cudJak tam mamusie nocka Wam minęła?
Asiaxz
Fanka BB :)
No ja też w ogóle nie spałam dopiero w domu masz pokarm czy butelka karmisz?Powolutku, malutki się trochę budził ale nie jest źle. Spać nie mogłam bo patrzyłam na ten malutki cud
Asiaxz
No najgorzej przy pierwszym jestMy tam spokojna nocka:-) sie budzil to jadl i kimonko dalej :-) ja tez sie nie stresuje az tak bo to moje kolejne szczescie wiec i inne podejscie :-)
Trochę pokarmu mam, ale mam wrażenie że jeszcze za mało, bo mały nie dojada i źle śpi. Muszę go dokarmiać z 10 ml z butli i wtedy jest oki. Myślę, że powolutku się rozkręci ta laktacja u mnie…No ja też w ogóle nie spałam dopiero w domu masz pokarm czy butelka karmisz?
reklama
Lady Loka
Nieeee, masz wystarczająco, a i dziecko nie potrzebuje tak od razu jeść ogromnych ilościTrochę pokarmu mam, ale mam wrażenie że jeszcze za mało, bo mały nie dojada i źle śpi. Muszę go dokarmiać z 10 ml z butli i wtedy jest oki. Myślę, że powolutku się rozkręci ta laktacja u mnie…
Podziel się: