reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ale jestem wykończona powiem Wam, bez nacięcia się nie obyło niestety. Mały był zaplątany w pępowinę, na skurczach partych pojawiała się główka i znów chowała… całą porodówkę poruszyliśmy, wszyscy nam kibicowali 🙈
Pod koniec dostałam małą dawkę oksytocyny żeby wzmocnić skurcze

reklama
Ale jestem wykończona powiem Wam, bez nacięcia się nie obyło niestety. Mały był zaplątany w pępowinę, na skurczach partych pojawiała się główka i znów chowała… całą porodówkę poruszyliśmy, wszyscy nam kibicowali 🙈

To co? Mamy blizniaki dwujajowe 😂🥰
Gratuluje! Moze beda trojaczki jak @Pomarańczowa napisze :-))

Jestes mega dzielna Mamuśka 💙

Najważniejsze że się udało bez cesarki ❤️

Teraz tylko musimy się z maluchem poznać, bo dla mnie opieka nad noworodkiem to czarna magia. Jak on płacze to ja też bo nie wiem co się dzieje 🙈 nie wiem kiedy pieluszka, kiedy głodny, jak tą pieluszkę zmieniać 🙈
Szpital nie sprzyja. Jak pediatrzy pozwolą to w sobotę do domciu ❤️ nasze 3405g, 53cm szczęścia

Załączniki

• C4BA241C-DA25-480F-86F2-CCD9C1294389.jpeg
    C4BA241C-DA25-480F-86F2-CCD9C1294389.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 139
Teraz tylko musimy się z maluchem poznać, bo dla mnie opieka nad noworodkiem to czarna magia. Jak on płacze to ja też bo nie wiem co się dzieje 🙈 nie wiem kiedy pieluszka, kiedy głodny, jak tą pieluszkę zmieniać 🙈
Szpital nie sprzyja. Jak pediatrzy pozwolą to w sobotę do domciu ❤️ nasze 3405g, 53cm szczęścia
Ja karmiłam co 3h sama się budziła ale ja to butelka dokarmiam bo nie miałam pokarmu tylko sama woda

reklama
Do góry