wielomatka
Fanka BB :)
Edyta - ja też nie mam żadnego ruchu, oprócz toalety. Życie toczy się w łóżku u mnie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam to samo...Mam takie poczucie jakbym w inną czasoprzestrzeń wpadła. Czas płynie zdecydowanie zbyt wolno. Chciałabym przekroczyć 30 tc, a to jeszcze tyle przede mną.
Który teraz masz? Znam ten stan.. ehh ja na razie mam odliczanie do 28 TC.Mam takie poczucie jakbym w inną czasoprzestrzeń wpadła. Czas płynie zdecydowanie zbyt wolno. Chciałabym przekroczyć 30 tc, a to jeszcze tyle przede mną.
Oj tak mi też się zatrzymał ten październik tak się okropnie ciągnie. Na jedno to Wam zazdroszczę że macie dzieci czas łóżkowy Wam szybciej płynie a ja spie jak najdłużej żeby mi zleciało do 16 aż mąż wróci z pracy mój dzień wygląda tak samo potem stary wraca trochę że mną siedzi ale wiadomo ma też swoje obowiązki w domu musi ogarnąć itp dziewvzyny my to powinnyśmy mieć łóżka rehabilitacyjne ja w nocy budzę się z bólu z 3 razy tak mnie biodra bolą stary codziennie rano mi je masuje . Też moim marzeniem jest mieć 30tc ja tak odliczam od 20 tc masakraaa..... musimy jakoś wyleżeć żeby listopad zleciał a potem byle do świąt u mnie chyba będzie grudniowe dziecko byle nic wcześniej bo gdzie ja z taką szyjka dotrwam do stycznia nierealneMam takie poczucie jakbym w inną czasoprzestrzeń wpadła. Czas płynie zdecydowanie zbyt wolno. Chciałabym przekroczyć 30 tc, a to jeszcze tyle przede ...
Przynajmniej coś się dzieje masz wesolo ja ogladam film na netwixie moj pojechal na zakupy dzwonil juz z 3 razy dotrwasz napewno u mnie 27+5 odliczam do 30 potem chodź do 34 ale nie wiem czy dotrwam wizyta w piątek zobaczę co doktor powie.Ja mam 25+0 wg OM, a wg prenatalnych jakieś 25+3.
Tak czy siak przy króciutkiej szyjce czuję się czasem jak na bombie.
Z każdym z moich czwórki dzieci było podobnie i dotrwałam do porodów po 40 tc, ale wiecie same..
Najstarsza córka u znajomych na weekend. Teraz w naszej sypialni mecz piłki nożnej dmuchaną piłką pomiędzy 4 latką i 1.5 latką. Jest moc