A który masz tydzień obecnie? U mnie bobas napina się jak tylko się kładę, chociaż w ciągu dnia tez się zdarza, wiec u mnie nie ma zasadyJestem po wizycie..u mnie pessar dobrze trzyma, dalej lezenie, i moze tak byc ze urodze wczesniej...4 sierpnia mam USG by spr.czy komora sie powiększyła (mam nadzieje ze nie) a 19 sierpnia mam wizyte u swojej i mam nadzieje ze dotrzymam, wytrzymam do tego czasu...a najlepiej by bylo chociaz do 30 sierpnia..a no i na 95% cc bo maly glowka u gory a i mam pyt.u Was tez dzieci "napinaja brzuch" czesciej o konkretnej porze dnia? Bo moj to najczęściej wieczorem kilka razy.
reklama
Trzymaj się @natala.bece uprzejmie zazdroszczę, że będziesz miała już z głowy wszelkie ciążowe uciążliwości
Eliza2020
Fanka BB :)
A który masz tydzień obecnie? U mnie bobas napina się jak tylko się kładę, chociaż w ciągu dnia tez się zdarza, wiec u mnie nie ma zaso
Od dzis 31 tc.A który masz tydzień obecnie? U mnie bobas napina się jak tylko się kładę, chociaż w ciągu dnia tez się zdarza, wiec u mnie nie ma zasady
Ja uwielbiam taśmy u fizjo ratowały moje plecy nie raz przed ciąża....teraz obawiam się że za bardzo będzie stymulować brzuch a bardzo mi twardnieje ostatniohej dziewczyny,
czy któraś z przyszłych mamuś słyszała o kinesiotapingu albo stosowała może? Podobno ma podtrzymywać brzuch.
Byłam u fizjoterapeuty uroginekologicznego bo tak mi się pospinały wszystkie mięśnie z lewej strony na plecach + bóle w krzyżu, że już spać nie mogłam i zostałam lekko pomasowana i oklejona pod brzuchem i pas ciągnie się na plecy i na krzyż jakby. Mam nosić 5-7dni. Ciekawa jestem efektów póki co żadnego bólu w lędźwiach co jest dla mnie mega nowością.
(Pessar nadal mam jeszcze 3 tygodnie obecnie 35tc. )
To mamy wspólny cel ... Ja mam wizytę jutro, ale później lekarz ma urlop i kolejną wizytę u niego mam 17.08 i mam nadzieję, że dotrwamJestem po wizycie..u mnie pessar dobrze trzyma, dalej lezenie, i moze tak byc ze urodze wczesniej...4 sierpnia mam USG by spr.czy komora sie powiększyła (mam nadzieje ze nie) a 19 sierpnia mam wizyte u swojej i mam nadzieje ze dotrzymam, wytrzymam do tego czasu...a najlepiej by bylo chociaz do 30 sierpnia..a no i na 95% cc bo maly glowka u gory a i mam pyt.u Was tez dzieci "napinaja brzuch" czesciej o konkretnej porze dnia? Bo moj to najczęściej wieczorem kilka razy.
Eliza2020
Fanka BB :)
❤To mamy wspólny cel ... Ja mam wizytę jutro, ale później lekarz ma urlop i kolejną wizytę u niego mam 17.08 i mam nadzieję, że dotrwam
Ja byłam niecałe 3 doby, ale miałam też podawany magnez w 3dawkach sterydy to najczęściej dwie dawkiDziewczyny powiedzcie mi ile leżałyście na oddziale jak podawali wam sterydy na płuca? Muszę się jakoś psychicznie nastawić, wiem, ze to kwestia indywidualna, ale jestem dobrej myśli lekarka powiedziała, ze raczej do końca nie będą mnie trzymać co jest lekkim pocieszeniem obecnie 30+2
Dołączam się do Was dziewczyny u mnie wizyta dopiero 12.08. Obecnie 32tc. Szyjka póki co trzyma, leżę i się nie ruszam wytrzymamy! Nie ma innej opcjiTo mamy wspólny cel ... Ja mam wizytę jutro, ale później lekarz ma urlop i kolejną wizytę u niego mam 17.08 i mam nadzieję, że dotrwam
reklama
Ja co prawda 17.08 w dniu wizyty będę miała 32+1 ale to już będzie dla mnie kolejny zaliczony krokDołączam się do Was dziewczyny u mnie wizyta dopiero 12.08. Obecnie 32tc. Szyjka póki co trzyma, leżę i się nie ruszam wytrzymamy! Nie ma innej opcji
Podziel się: