natala.bece
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki razem z Jureczkiem Skoro my daliśmy radę tyle tygodni i z takimi przebojami to Wy też dacie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy ktoraś z Was mimo pessara zmieniła się konsystencja szyjki na bardziej miękką?
Ja odkąd mam pessar moja szyjka jest miękka, czyli jakieś 8 tygodni i mam nadzieje no heste
Moja tez byla miekka przy zakladaniu. Minelo 9 tygodni od kiedy mam pessar a dzis sie okazalo że zmiękła jeszcze bardzidj i to mnie niepokoi. Dlugosc sie nie zmienila, jest zamknięta.
Może o to chodzi żeby ją trzymał choćby nie wiem jaka "marna" byłaNo to już nie wiem, ja mam pessar 8 tygodni i lekarz nigdy nic nie mówił o tym. Tylko czy zamknięta i czy pessar trzyma…
Mnie kopie tylko rano troszkę i wieczorami jak szalona w ciągu dnia coś tam się przekręci ale na pewno nie jest to 4 ruchy na godzinęDziewczyny mam pytanie o ruchy dziecka..czy w kazdej godzinie czujecie te 4 ruchy? Bo u mnie to czuje rano, przez caly dzien to zalezy i wiecej wieczorem, kopniecia, wypinanie brzucha i w ciagu godziny jest ich czasem wiecej
Czytałam, że ma to być 10 ruchów na godzinę, jak już się liczy. Jak nie ma, to od nowa i tylko pełne 10 na godzinę zalicza się do prawidłowo policzonych.Mnie kopie tylko rano troszkę i wieczorami jak szalona w ciągu dnia coś tam się przekręci ale na pewno nie jest to 4 ruchy na godzinę
Mnie kopie tylko rano troszkę i wieczorami jak szalona w ciągu dnia coś tam się przekręci ale na pewno nie jest to 4 ruchy na godzinę