Gosia903488
Fanka BB :)
Kochana nasze maluchy rosną nieraz szybciej niż większe dzieci. Moja urodzona 2800 gr, waży 5.5 kg i ma 3mce (niestety ciągle po drodze gubi, a to żółtaczka, a to szpital, a to teraz na 99% korona), ale ma 64 cm i nosi ubrania na 68 ;-).Dziewczynki My wychodzimy dziś do domku. Jestem przeszczesliwa... Właśnie się pakuje i po południu tata zabiera nas z tego szpitala już na dobre. Dziękuję wam wszystkim jeszcze raz za wsparcie. Jestescie cudownymi, dobrymi duszami ❤ Płakałam całą drogę w aucie, gdy tu trafilam z polecenia lekarza. Bez waszych slow wsparcia, opisow waszych niesamowitych historii zalewalabym sie lzami kazdego dnia, z poczuciem beznadziei... Lezcie dziewczyny i nie zalujcie ani dnia w lozku - zmarnowanych swiat, wakacji, weekendow, spacerow, wyjazdow. Na to wszystko przyjdzie wlasciwy czas. Dziewczyny lezace ze mna nie zawsze konczyly szczesliwie... Lazily po korytarzu, kapaly sie, przebieraly w kolorowe, strojne pizamki, jadly na siedzaco, golily do badania, bo przystojny lekarz Porod w 23cim tyg u jednej, odplywajace wody w 31 u drugiej... Lezcie i nie zalamujcie sie perspektywa dluzszego lezenia! Przeciez lezymy dla naszych dzieci... One sie w koncu urodza Mnie wypisali w niedziele z rozwarciem 2 cm, utrzymujacym sie miesiac, troche pokrecilam sie po domu, a w czwartek rozwarcie 4 cm, brak szyjki. Lezenie ratuje nasze szyjki. W dwoch moich ciazach sie to sprawdzilo. Olu gratuluje syneczka!!! Ciesze sie, ze kolejna z nas zostala szczesliwa mama Zycze wam wszystkim kochane cudownych ciaz, czy to na stojaco, chodzaco, czy tez lezaco, w domu, szpitalu, czy gdziekolwiek A moja córeczka malutka, ale z dnia na dzien coraz to piekniejsza... ❤
Samego szczęścia dla Was.
I zaglądaj tu, koniecznie musisz od czasu do czasu podpierać swoim dobrym słowem nowe dziewczyny.