reklama
Amnesia
Fanka BB :)
Wróciłam od lekarza szyjka z 2.8/2.9 wydłużyła się do 3.14/3.25 i dalej mam leżeć wstawać do WC i ewentualnie zrobić sobie coś do jedzenia o pessarze będziemy rozmawiać za tydzień na prenatalnych jak spokojnie doczekam
Czyli wszystko gra. Doczekasz, tylko rzeczywiście masz być spokojna gratuluję udanej wizyty
O kurde! A ja marudzę, że u nas rodzą na sali ogólnej na patologii, ale tu nie ma innych szpitali. Mnie dziś chętnie wypisali bo podobno byla masa rodzących dziś! Koleżanka z sali mi napisała, że trzy puste łóżka na naszej sali stały tylko kilka minut.Ja poszłam że skierowaniem na patologię, ale jak już mnie na porodówkę wzięli to odsyłali kobiety rodzące bo takie mieli natężenie.
Amnesia
Jeszcze @mamatrojeczki musi nam zameldować, co u niej po wizycie. Czekam z niecierpliwością zwłaszcza, ze się tak stresowała biedna.
Nie wiem chce sprawdzić prywatnie przepływy łożyska jeszcze i zrobić prywatne ktg. U tak mam zalecenie w tym tygodniu iść na ktg, liczyć ruchy dziecka 5 razy dziennie i USG w tym tygodniu mam zrobić. Noo albo urodzićMoże lepiej mogłam zostać w szpitalu czułabyś się pewnie i spokojnie
mamatrojeczki
Hej hej. Ja też już po wizycie. Wszystko jest ok. Szew trzyma tak jak miał trzymać z Małym wszystko ok, rośnie ładnie, waży 1654g
Dzięki Dziewczyny za kciuki
To sama nie widzisz jest trochę lepiej, także nastaw się na pozytywne myślenie mój ginekolog powiedział mi, że zacznie coś robić, gdy szyjka zejdzie poniżej 25 mm(mówił to 23 i 26 tc). Ostatnio było 27,6 mm i nic nie mówił. Chyba wierzy że wytrzymam do terminu porodu, czarodziej i optymista hahahaWróciłam od lekarza szyjka z 2.8/2.9 wydłużyła się do 3.14/3.25 i dalej mam leżeć wstawać do WC i ewentualnie zrobić sobie coś do jedzenia o pessarze będziemy rozmawiać za tydzień na prenatalnych jak spokojnie doczekam
Ostatnia edycja:
GratulujęHej hej. Ja też już po wizycie. Wszystko jest ok. Szew trzyma tak jak miał trzymać z Małym wszystko ok, rośnie ładnie, waży 1654g
Gr
Niech jeszcze szyjka rośnie! SuperWróciłam od lekarza szyjka z 2.8/2.9 wydłużyła się do 3.14/3.25 i dalej mam leżeć wstawać do WC i ewentualnie zrobić sobie coś do jedzenia o pessarze będziemy rozmawiać za tydzień na prenatalnych jak spokojnie doczekam
reklama
martini6
To ładna masz szyjkę ! To czemu gin chciał pessar ?Wróciłam od lekarza szyjka z 2.8/2.9 wydłużyła się do 3.14/3.25 i dalej mam leżeć wstawać do WC i ewentualnie zrobić sobie coś do jedzenia o pessarze będziemy rozmawiać za tydzień na prenatalnych jak spokojnie doczekam
Podziel się: