reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Mam wypis! I mam skurcze. Krzyż. To straszne się robi powoli muszę chyba niedługo je zacząć liczyć, ale nie czuje motywacji bo nie wiem które liczyć mocne i słabe? Twardnienie brzucha też liczyć? Ja nie umiem. Z krzyża czawsze tak powoli puszcza ból? I nie czuje się nóg? Nospa oczywiście nie działa. Ten ból krzyża też liczyć?
Na wypisie są bzdury straszne. Pomylono mi tygodnie ciąży! Przy przyjeciu na badaniu napisali mi "kobieta w 38+0" a dalej "wypisano do domu z ciążą pojedynczą żywą w 37+0tc" super. Mały ma na dzisiejszym USG 3391g to mniej więcej Mały Klocuszek Mamusi mój Mały Pulpecik ❤
Mvp czy coś tam 4,5 tzn wody w normie
Czyli Twoja ciąża to "ciekawy przypadek Benjamina Buttona" ;)

A bol krzyża ciągnie Ci na brzuch? Czy tylko w krzyżu zostaje? Oszalec można, zanim człowiek ogarnie te skurcze

Czyli Twoja ciąża to "ciekawy przypadek Benjamina Buttona" ;)

A bol krzyża ciągnie Ci na brzuch? Czy tylko w krzyżu zostaje? Oszalec można, zanim człowiek ogarnie te skurcze
Zaczyna się od dziwnego uczucia w plecach jak po leżeniu w niewygodnej pozycji za chwilę drętwieją mi nogi, później zaczyna mocno molec kręgosłup i mam ból brzucha jak przy okresie, twardnieje brzuch i kuje w pochwie pulsacyjnie. Puszcza powoli i jeszcze długo po mam twardy brzuch i wrażenie że ktoś mnie pobił kijem. Trwa to okropnie długo ale zegarek mówi że 2-3 minuty. Puszcza całkiem dłużej chyba. Już mi przeszło. Zadzwoniłam do swojego lekarza i jutro idę zobaczyc to łożysko jeszcze raz

Zaczyna się od dziwnego uczucia w plecach jak po leżeniu w niewygodnej pozycji za chwilę drętwieją mi nogi, później zaczyna mocno molec kręgosłup i mam ból brzucha jak przy okresie, twardnieje brzuch i kuje w pochwie pulsacyjnie. Puszcza powoli i jeszcze długo po mam twardy brzuch i wrażenie że ktoś mnie pobił kijem. Trwa to okropnie długo ale zegarek mówi że 2-3 minuty. Puszcza całkiem dłużej chyba. Już mi przeszło. Zadzwoniłam do swojego lekarza i jutro idę zobaczyc to łożysko jeszcze raz
To trzymamy kciuki za jutro !! 🙏🏼✊🏻

reklama
Do góry