Super!Hej hej. Ja też już po wizycie. Wszystko jest ok. Szew trzyma tak jak miał trzymać z Małym wszystko ok, rośnie ładnie, waży 1654g
Dzięki Dziewczyny za kciuki
reklama
martini6
Fanka BB :)
Super!!Hej hej. Ja też już po wizycie. Wszystko jest ok. Szew trzyma tak jak miał trzymać z Małym wszystko ok, rośnie ładnie, waży 1654g
Dzięki Dziewczyny za kciuki
Sunflower01
Czyli Twoja ciąża to "ciekawy przypadek Benjamina Buttona"Mam wypis! I mam skurcze. Krzyż. To straszne się robi powoli muszę chyba niedługo je zacząć liczyć, ale nie czuje motywacji bo nie wiem które liczyć mocne i słabe? Twardnienie brzucha też liczyć? Ja nie umiem. Z krzyża czawsze tak powoli puszcza ból? I nie czuje się nóg? Nospa oczywiście nie działa. Ten ból krzyża też liczyć?
Na wypisie są bzdury straszne. Pomylono mi tygodnie ciąży! Przy przyjeciu na badaniu napisali mi "kobieta w 38+0" a dalej "wypisano do domu z ciążą pojedynczą żywą w 37+0tc" super. Mały ma na dzisiejszym USG 3391g to mniej więcej Mały Klocuszek Mamusi mój Mały Pulpecik ❤
Mvp czy coś tam 4,5 tzn wody w normie
A bol krzyża ciągnie Ci na brzuch? Czy tylko w krzyżu zostaje? Oszalec można, zanim człowiek ogarnie te skurcze
Sunflower01
Dziewczyny, czyli dzisiejsze wizyty są udane Szczęśliwy poniedziałek
Justynka1234
A Leżysz na bokach czy różnie? Masz jakiś dobry sposób?Wróciłam od lekarza szyjka z 2.8/2.9 wydłużyła się do 3.14/3.25 i dalej mam leżeć wstawać do WC i ewentualnie zrobić sobie coś do jedzenia o pessarze będziemy rozmawiać za tydzień na prenatalnych jak spokojnie doczekam
To ja sobie przy okazji pożyczę, aby dla mnie taka dobra była sobota, jak dla Was poniedziałekDziewczyny, czyli dzisiejsze wizyty są udane Szczęśliwy poniedziałek
Zaczyna się od dziwnego uczucia w plecach jak po leżeniu w niewygodnej pozycji za chwilę drętwieją mi nogi, później zaczyna mocno molec kręgosłup i mam ból brzucha jak przy okresie, twardnieje brzuch i kuje w pochwie pulsacyjnie. Puszcza powoli i jeszcze długo po mam twardy brzuch i wrażenie że ktoś mnie pobił kijem. Trwa to okropnie długo ale zegarek mówi że 2-3 minuty. Puszcza całkiem dłużej chyba. Już mi przeszło. Zadzwoniłam do swojego lekarza i jutro idę zobaczyc to łożysko jeszcze razCzyli Twoja ciąża to "ciekawy przypadek Benjamina Buttona"
A bol krzyża ciągnie Ci na brzuch? Czy tylko w krzyżu zostaje? Oszalec można, zanim człowiek ogarnie te skurcze
martini6
To trzymamy kciuki za jutro !!Zaczyna się od dziwnego uczucia w plecach jak po leżeniu w niewygodnej pozycji za chwilę drętwieją mi nogi, później zaczyna mocno molec kręgosłup i mam ból brzucha jak przy okresie, twardnieje brzuch i kuje w pochwie pulsacyjnie. Puszcza powoli i jeszcze długo po mam twardy brzuch i wrażenie że ktoś mnie pobił kijem. Trwa to okropnie długo ale zegarek mówi że 2-3 minuty. Puszcza całkiem dłużej chyba. Już mi przeszło. Zadzwoniłam do swojego lekarza i jutro idę zobaczyc to łożysko jeszcze raz
Ja leżę większość na polu nana na leżaku w pozycji polsiedzacej z poduszkami pod nogami żeby było lekko uniesione ale strasznie się wiercę bo mnie wszystko boliA Leżysz na bokach czy różnie? Masz jakiś dobry sposób?
reklama
Bo powiedział że szyjka taka jest ze w każdym momencie się może coś z nią stać. A ja chce pessar bo będę spokojniejszaTo ładna masz szyjkę ! To czemu gin chciał pessar ?
Podziel się: