reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Mam wypis! I mam skurcze. Krzyż. To straszne się robi powoli muszę chyba niedługo je zacząć liczyć, ale nie czuje motywacji bo nie wiem które liczyć mocne i słabe? Twardnienie brzucha też liczyć? Ja nie umiem. Z krzyża czawsze tak powoli puszcza ból? I nie czuje się nóg? Nospa oczywiście nie działa. Ten ból krzyża też liczyć?
Na wypisie są bzdury straszne. Pomylono mi tygodnie ciąży! Przy przyjeciu na badaniu napisali mi "kobieta w 38+0" a dalej "wypisano do domu z ciążą pojedynczą żywą w 37+0tc" super. Mały ma na dzisiejszym USG 3391g to mniej więcej Mały Klocuszek Mamusi mój Mały Pulpecik ❤
Mvp czy coś tam 4,5 tzn wody w normie
Czyli Twoja ciąża to "ciekawy przypadek Benjamina Buttona" ;)

A bol krzyża ciągnie Ci na brzuch? Czy tylko w krzyżu zostaje? Oszalec można, zanim człowiek ogarnie te skurcze

Czyli Twoja ciąża to "ciekawy przypadek Benjamina Buttona" ;)

A bol krzyża ciągnie Ci na brzuch? Czy tylko w krzyżu zostaje? Oszalec można, zanim człowiek ogarnie te skurcze
Zaczyna się od dziwnego uczucia w plecach jak po leżeniu w niewygodnej pozycji za chwilę drętwieją mi nogi, później zaczyna mocno molec kręgosłup i mam ból brzucha jak przy okresie, twardnieje brzuch i kuje w pochwie pulsacyjnie. Puszcza powoli i jeszcze długo po mam twardy brzuch i wrażenie że ktoś mnie pobił kijem. Trwa to okropnie długo ale zegarek mówi że 2-3 minuty. Puszcza całkiem dłużej chyba. Już mi przeszło. Zadzwoniłam do swojego lekarza i jutro idę zobaczyc to łożysko jeszcze raz

Zaczyna się od dziwnego uczucia w plecach jak po leżeniu w niewygodnej pozycji za chwilę drętwieją mi nogi, później zaczyna mocno molec kręgosłup i mam ból brzucha jak przy okresie, twardnieje brzuch i kuje w pochwie pulsacyjnie. Puszcza powoli i jeszcze długo po mam twardy brzuch i wrażenie że ktoś mnie pobił kijem. Trwa to okropnie długo ale zegarek mówi że 2-3 minuty. Puszcza całkiem dłużej chyba. Już mi przeszło. Zadzwoniłam do swojego lekarza i jutro idę zobaczyc to łożysko jeszcze raz
To trzymamy kciuki za jutro !! 🙏🏼✊🏻

reklama
Do góry