reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Jesteś rąbnięta i ja też 😜 czytałam o tych z 30tc, 31,32,33,34 i 35... Ciągle tylko to nakręcanie się.
Nie płacz!
Też mam doła dziś coś kręci mi się w głowie i nie wyjdę sama z domu. Czekam na Tatę ma przyjechać na kolację. Wezmę go na spacer. Dopiero o 18:00 wyskoczyłam z piżamy.
Ja mam tak samo, także rąbnięta nie jesteś :) albo jest nas więcej :) ja z każdym rozpoczętym tygodniem czytam o wczesniakach...

reklama
Mozecie się nabijać ale ten zapach sprawia, ze czuję go i naprawdę mam ochotę zjeść. Jeżeli się nie opanuję, to za chwilę będę wyglądać tak: Zobacz załącznik 1143080
Musisz się opanować 😁
Kiedy zaczynasz 31tc? W niedzielę? Kobieto to już 31! Dzidzia już na USG udaje, że oddacha 😄 zresztą to zabawny widok 😄 mnie strasznie ucieszył

Powiem Wam coś zabawnego. Ile razy idę na USG to słyszę od lekarza "jakie wielkie jaja"*nie wiem czemu znowu mi się przypomniało 🤣

*Oczywiste syna, ja mam tylko mentalne 🤣
Jutro będzie 30+0, także jeszcze trochę czasu jest...im więcej wylezalam, tym do głowy przychodzą mi myśli typu ale to tak boli, a jak tak będzie to źle, że coś się stanie... masakra stanowczo za dużo czytam 🙈😛

Pampersy już odebrałam (ustawiłam wczesną datę porodu i zaznaczyłam, ze urodziłam🙃) ale o oliwce nie slyszałam, na roczek córka dostała chyba za 1grosz takie zabawki do kąpielì, ale i pampersy jedynki odebrałam tyle, ze wcześniej no termin porodu minął a ja nie rodziłam hehe
Oddawaj pieluchy 😄

Musisz się opanować 😁

Jutro będzie 30+0, także jeszcze trochę czasu jest...im więcej wylezalam, tym do głowy przychodzą mi myśli typu ale to tak boli, a jak tak będzie to źle, że coś się stanie... masakra stanowczo za dużo czytam 🙈😛
Czyli skończony 30tc, rozpoczynasz 31tc (mnie pocieszają tygodnie rozpoczęte 😄)

reklama
Do góry