A jednostki? Jakie mg/L? Jak tak to świetne norma w ciąży do 10mg/LCrp wyszło 0,67 to chyba dobrze nie?
reklama
Aniteczka31
Fanka BB :)
Tak mg:l to brać ten antybiotyk czy powtórzyć? Już zgłupiałamA jednostki? Jakie mg/L? Jak tak to świetne norma w ciąży do 10mg/L
Amnesia
Czytałyscie ten temat na forum o kobiecie która nie akceptuje swoich dzieci bo są brzydkie po ojcu?
O tak i bardzo mnie to przeraziło. Jak mozna tak mówić o swoich dzieciach, a swoją urodę zachwalać pod niebiosa.. poza tym jakim cudem poszła do łóżka z mężczyzną, którego nie kocha i malo tego - przede wszystkim jej nie pociąga. To jest dla mnie kosmos.
Amnesia
Tak mg:l to brać ten antybiotyk czy powtórzyć? Już zgłupiałam
Zalogowałaś się na diagnostykę?? Ja dalej nie mogę... kurde
Kurde nie wiem masz w posiewie to bym brałaTak mg:l to brać ten antybiotyk czy powtórzyć? Już zgłupiałam
Aniteczka31
Tak 5 min temuZalogowałaś się na diagnostykę?? Ja dalej nie mogę... kurde
Aniteczka31
Ok bioręKurde nie wiem masz w posiewie to bym brała
A ja na odwrót liczę skończony, masochistka ze mnieCzyli skończony 30tc, rozpoczynasz 31tc (mnie pocieszają tygodnie rozpoczęte )
Paulaa1987
Tak, czytałam tez, choć już nie kontynuuje, bo już po pierwszym poście byłam przerażona, samo bycie z kimś tylko dlatego, ze jest „brzydki” i mnie nie zostawi świadczy dla mnie o jakichś zaburzeniachO tak i bardzo mnie to przeraziło. Jak mozna tak mówić o swoich dzieciach, a swoją urodę zachwalać pod niebiosa.. poza tym jakim cudem poszła do łóżka z mężczyzną, którego nie kocha i malo tego - przede wszystkim jej nie pociąga. To jest dla mnie kosmos.
reklama
Amnesia
Dobra i mi się udalo. Z moczem ok, leukocyty obecne - nieliczne 1-3 takze chyba ok,
Tylko krew coś nie tak.
MCV - 98fl zakres 79-95,
RDV-CV - 11,6% zakres 11,7-14,4
MPV - 9,3fl zakres 9,4-12,5
Nie jest niewiadomo jak nisko tylko nie rozumiem co to znaczy. Czy ktoś się w tym oriętuje?
Tylko krew coś nie tak.
MCV - 98fl zakres 79-95,
RDV-CV - 11,6% zakres 11,7-14,4
MPV - 9,3fl zakres 9,4-12,5
Nie jest niewiadomo jak nisko tylko nie rozumiem co to znaczy. Czy ktoś się w tym oriętuje?
Podziel się: