reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Czytałyscie ten temat na forum o kobiecie która nie akceptuje swoich dzieci bo są brzydkie po ojcu? 🤪

O tak i bardzo mnie to przeraziło. Jak mozna tak mówić o swoich dzieciach, a swoją urodę zachwalać pod niebiosa.. poza tym jakim cudem poszła do łóżka z mężczyzną, którego nie kocha i malo tego - przede wszystkim jej nie pociąga. To jest dla mnie kosmos.

O tak i bardzo mnie to przeraziło. Jak mozna tak mówić o swoich dzieciach, a swoją urodę zachwalać pod niebiosa.. poza tym jakim cudem poszła do łóżka z mężczyzną, którego nie kocha i malo tego - przede wszystkim jej nie pociąga. To jest dla mnie kosmos.
Tak, czytałam tez, choć już nie kontynuuje, bo już po pierwszym poście byłam przerażona, samo bycie z kimś tylko dlatego, ze jest „brzydki” i mnie nie zostawi świadczy dla mnie o jakichś zaburzeniach

reklama
Dobra i mi się udalo. Z moczem ok, leukocyty obecne - nieliczne 1-3 takze chyba ok,
Tylko krew coś nie tak.
MCV - 98fl zakres 79-95,
RDV-CV - 11,6% zakres 11,7-14,4
MPV - 9,3fl zakres 9,4-12,5
Nie jest niewiadomo jak nisko tylko nie rozumiem co to znaczy. Czy ktoś się w tym oriętuje?

Do góry