reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Czytałyscie ten temat na forum o kobiecie która nie akceptuje swoich dzieci bo są brzydkie po ojcu? 🤪

O tak i bardzo mnie to przeraziło. Jak mozna tak mówić o swoich dzieciach, a swoją urodę zachwalać pod niebiosa.. poza tym jakim cudem poszła do łóżka z mężczyzną, którego nie kocha i malo tego - przede wszystkim jej nie pociąga. To jest dla mnie kosmos.

O tak i bardzo mnie to przeraziło. Jak mozna tak mówić o swoich dzieciach, a swoją urodę zachwalać pod niebiosa.. poza tym jakim cudem poszła do łóżka z mężczyzną, którego nie kocha i malo tego - przede wszystkim jej nie pociąga. To jest dla mnie kosmos.
Tak, czytałam tez, choć już nie kontynuuje, bo już po pierwszym poście byłam przerażona, samo bycie z kimś tylko dlatego, ze jest „brzydki” i mnie nie zostawi świadczy dla mnie o jakichś zaburzeniach

reklama
Dobra i mi się udalo. Z moczem ok, leukocyty obecne - nieliczne 1-3 takze chyba ok,
Tylko krew coś nie tak.
MCV - 98fl zakres 79-95,
RDV-CV - 11,6% zakres 11,7-14,4
MPV - 9,3fl zakres 9,4-12,5
Nie jest niewiadomo jak nisko tylko nie rozumiem co to znaczy. Czy ktoś się w tym oriętuje?

Do góry