reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dziewczyny, ja mam dzisiaj jakiś okropny dzień...od nocy czarne myśli, że urodze synka niebawem... Może to dlatego że tak się martwię tym wynikiem moczu, czekaniem na wynik a w poniedziałek jednak muszę iść do dentysty wolę nie ryzykować, może po znieczuleniu nie dostanę skurczy porodowych ( mężowi powiedziałam że jak po leczeniu dostanę skurczy, to jedziemy do szpitala...)

Teraz jestem sama w mieszkaniu, płakałam, a mały kopię jak szalony...a ja czytam o wcześniakach z 30 tygodnia...ja jestem jakaś rąbnieta😛😛🙈

Ja tak robiłam w pierwszej ciąży. Jeszcze gorzej się czułam. Ktoś Ci powinien internet odłączyć hehe

reklama
Mi też wychodzą leukocyty w badaniu ogólnym moczu, norma jest 0-5 w polu widzenia a ja miewam do 10, innym razem 15-20 wpw, tak samo wychodziły mi bakterie w moczu. Posiewy robiłam i na szczęście wychodzą ujemne, więc to nie musi byc jednoznaczne z infekcją:) Chociaz warto sprawdzic raz na jakis czas posiew, żeby miec pewność.
To mnie trochę uspokoiłaś, bo ja nadal nie mogę tych wyników otworzyć. A jezeli chodzi o ciężar właściwy moczu to z tego co zapamiętałam wyszedł mi wynik trochę po nizej normy. Co to oznacza?

Dziewczyny, ja mam dzisiaj jakiś okropny dzień...od nocy czarne myśli, że urodze synka niebawem... Może to dlatego że tak się martwię tym wynikiem moczu, czekaniem na wynik a w poniedziałek jednak muszę iść do dentysty wolę nie ryzykować, może po znieczuleniu nie dostanę skurczy porodowych ( mężowi powiedziałam że jak po leczeniu dostanę skurczy, to jedziemy do szpitala...)

Teraz jestem sama w mieszkaniu, płakałam, a mały kopię jak szalony...a ja czytam o wcześniakach z 30 tygodnia...ja jestem jakaś rąbnieta😛😛🙈
Jesteś rąbnięta i ja też 😜 czytałam o tych z 30tc, 31,32,33,34 i 35... Ciągle tylko to nakręcanie się.
Nie płacz!
Też mam doła dziś coś kręci mi się w głowie i nie wyjdę sama z domu. Czekam na Tatę ma przyjechać na kolację. Wezmę go na spacer. Dopiero o 18:00 wyskoczyłam z piżamy.

Padał deszcz przed chwilą, otworzyłam drzwi balkonowe i poczułam zapach... MOKREGO PIASKU i gdyby nie fakt, ze sąsiad jest kolo mojego ogrodzenia, rzuciłabym się na piach i zaczełabym go jeść! Co się zemna dzieje.

reklama
Mozecie się nabijać ale ten zapach sprawia, ze czuję go i naprawdę mam ochotę zjeść. Jeżeli się nie opanuję, to za chwilę będę wyglądać tak:
e1.jpg

Do góry