Witaj w klubie serio to wiem że to głupie tak robić, ale człowiek tak czasem miewa...mimo że wiem, że nie jest to dobre wyjście.Jesteś rąbnięta i ja też czytałam o tych z 30tc, 31,32,33,34 i 35... Ciągle tylko to nakręcanie się.
Nie płacz!
Też mam doła dziś coś kręci mi się w głowie i nie wyjdę sama z domu. Czekam na Tatę ma przyjechać na kolację. Wezmę go na spacer. Dopiero o 18:00 wyskoczyłam z piżamy.
reklama
I chcesz uzupełnić "ciężar właściwy" piaskiem? xDTy jak coś napiszesz, to czlowiek przynajmniej wie, ze nie umiera rzeczywiście wypijam dwie butelki wody w dzień i jedną w nocy. Przez to jestem co 5 minut w łazience. Rozwodniłam się
Uwierz mi lepsze są lody i pizza
"Noszzzz quuu" przestań! Stop!Mozecie się nabijać ale ten zapach sprawia, ze czuję go i naprawdę mam ochotę zjeść. Jeżeli się nie opanuję, to za chwilę będę wyglądać tak: Zobacz załącznik 1143080
Dziecko mi wypadnie ze śmiechu
Kiedy zaczynasz 31tc? W niedzielę? Kobieto to już 31! Dzidzia już na USG udaje, że oddacha zresztą to zabawny widok mnie strasznie ucieszyłWitaj w klubie serio to wiem że to głupie tak robić, ale człowiek tak czasem miewa...mimo że wiem, że nie jest to dobre wyjście.
Powiem Wam coś zabawnego. Ile razy idę na USG to słyszę od lekarza "jakie wielkie jaja"*nie wiem czemu znowu mi się przypomniało
*Oczywiste syna, ja mam tylko mentalne
Amnesia
Fanka BB :)
Błagam Was, bo przez to, ze tak duzo pije jeszcze ze śmiechu do lazienki nie dam rady dojść a mam to gdzieś! Siedzę przy drzwiach i "wącham" a czytalam kiedyś, ze jak człowiek ma takie dziwne zachcianki, to znaczy, ze mu czegoś brakuje.
Opowiedziałam mężowi o moim nowym "upodobabniu" i powiedział, ze mam uważać, bo "ciężki beton" moze się z tego zrobić, a ja i tak miewam zaparcia ja nie wiem ale ta ciąża rozum odbiera.
Opowiedziałam mężowi o moim nowym "upodobabniu" i powiedział, ze mam uważać, bo "ciężki beton" moze się z tego zrobić, a ja i tak miewam zaparcia ja nie wiem ale ta ciąża rozum odbiera.
Amnesia
Kiedy zaczynasz 31tc? W niedzielę? Kobieto to już 31! Dzidzia już na USG udaje, że oddacha zresztą to zabawny widok mnie strasznie ucieszył
Powiem Wam coś zabawnego. Ile razy idę na USG to słyszę od lekarza "jakie wielkie jaja"*nie wiem czemu znowu mi się przypomniało
*Oczywiste syna, ja mam tylko mentalne
Oo kurcze ja bym się baaardzo zawstydziła gdyby mój mi tak wyskoczył
Ciąża to bardzo dziwny stan. Dziś w nocy zapomniałam że jestem w ciąży. Chce wstać i ... NicBłagam Was, bo przez to, ze tak duzo pije jeszcze ze śmiechu do lazienki nie dam rady dojść a mam to gdzieś! Siedzę przy drzwiach i "wącham" a czytalam kiedyś, ze jak człowiek ma takie dziwne zachcianki, to znaczy, ze mu czegoś brakuje.
Muszę jak żółw na plecach się kiwać żeby wstać z wyra
E tam odpowiadam mu, że ma to po TacieOo kurcze ja bym się baaardzo zawstydziła gdyby mój mi tak wyskoczył
reklama
Amnesia
Macie aplikacje Rossmann? Podobno można odebrać raz na jakiś czas gratisy dla dzieci (program rossnę) tylko trzeba zaznaczyć "chce otrzymywać newsletter" na pewno na początku dają pampersy i oliwkę, ale później też coś dorzucają
Pampersy już odebrałam (ustawiłam wczesną datę porodu i zaznaczyłam, ze urodziłam) ale o oliwce nie slyszałam, na roczek córka dostała chyba za 1grosz takie zabawki do kąpielì, ale i pampersy jedynki odebrałam tyle, ze wcześniej no termin porodu minął a ja nie rodziłam hehe
Podziel się: