reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Jesteś rąbnięta i ja też 😜 czytałam o tych z 30tc, 31,32,33,34 i 35... Ciągle tylko to nakręcanie się.
Nie płacz!
Też mam doła dziś coś kręci mi się w głowie i nie wyjdę sama z domu. Czekam na Tatę ma przyjechać na kolację. Wezmę go na spacer. Dopiero o 18:00 wyskoczyłam z piżamy.
Witaj w klubie 😁😛 serio to wiem że to głupie tak robić, ale człowiek tak czasem miewa...mimo że wiem, że nie jest to dobre wyjście.

reklama
Witaj w klubie 😁😛 serio to wiem że to głupie tak robić, ale człowiek tak czasem miewa...mimo że wiem, że nie jest to dobre wyjście.
Kiedy zaczynasz 31tc? W niedzielę? Kobieto to już 31! Dzidzia już na USG udaje, że oddacha 😄 zresztą to zabawny widok 😄 mnie strasznie ucieszył

Powiem Wam coś zabawnego. Ile razy idę na USG to słyszę od lekarza "jakie wielkie jaja"*nie wiem czemu znowu mi się przypomniało 🤣

*Oczywiste syna, ja mam tylko mentalne 🤣

Błagam Was, bo przez to, ze tak duzo pije jeszcze ze śmiechu do lazienki nie dam rady dojść 🤣 a mam to gdzieś! Siedzę przy drzwiach i "wącham" 😁 a czytalam kiedyś, ze jak człowiek ma takie dziwne zachcianki, to znaczy, ze mu czegoś brakuje.
Opowiedziałam mężowi o moim nowym "upodobabniu" i powiedział, ze mam uważać, bo "ciężki beton" moze się z tego zrobić, a ja i tak miewam zaparcia 😓 ja nie wiem ale ta ciąża rozum odbiera.

Kiedy zaczynasz 31tc? W niedzielę? Kobieto to już 31! Dzidzia już na USG udaje, że oddacha 😄 zresztą to zabawny widok 😄 mnie strasznie ucieszył

Powiem Wam coś zabawnego. Ile razy idę na USG to słyszę od lekarza "jakie wielkie jaja"*nie wiem czemu znowu mi się przypomniało 🤣

*Oczywiste syna, ja mam tylko mentalne 🤣

Oo kurcze 😁 ja bym się baaardzo zawstydziła gdyby mój mi tak wyskoczył 😂

Błagam Was, bo przez to, ze tak duzo pije jeszcze ze śmiechu do lazienki nie dam rady dojść 🤣 a mam to gdzieś! Siedzę przy drzwiach i "wącham" 😁 a czytalam kiedyś, ze jak człowiek ma takie dziwne zachcianki, to znaczy, ze mu czegoś brakuje.
Opowiedziałam mężowi o moim nowym "upodobabniu" i powiedział, ze mam uważać, bo "ciężki beton" moze się z tego zrobić, a ja i tak miewam zaparcia 😓 ja nie wiem ale ta ciąża rozum odbiera.
Ciąża to bardzo dziwny stan. Dziś w nocy zapomniałam że jestem w ciąży. Chce wstać i ... Nic
Muszę jak żółw na plecach się kiwać żeby wstać z wyra 🤣

Macie aplikacje Rossmann? Podobno można odebrać raz na jakiś czas gratisy dla dzieci (program rossnę) tylko trzeba zaznaczyć "chce otrzymywać newsletter" 🤔 na pewno na początku dają pampersy i oliwkę, ale później też coś dorzucają

reklama
Macie aplikacje Rossmann? Podobno można odebrać raz na jakiś czas gratisy dla dzieci (program rossnę) tylko trzeba zaznaczyć "chce otrzymywać newsletter" 🤔 na pewno na początku dają pampersy i oliwkę, ale później też coś dorzucają

Pampersy już odebrałam (ustawiłam wczesną datę porodu i zaznaczyłam, ze urodziłam🙃) ale o oliwce nie slyszałam, na roczek córka dostała chyba za 1grosz takie zabawki do kąpielì, ale i pampersy jedynki odebrałam tyle, ze wcześniej no termin porodu minął a ja nie rodziłam hehe

Do góry