Dasz radę miałam podobnie z szyjką i jeszcze jestem w dwupaku. Spoko do 36tc dociągniesz albo jeszcze dalej w szpitalu mnie nawet ignorowali z tą szyjką bo dla nich patologia to poniżej 2cm mój ginekolog już przy 3cm kazał mi leżeć a przy 2cm i miękkiej to już mi poród zwiastował do końca czerwca a to było prawie dwa tygodnie temu.Cześć Dziewczyny
Jestem po wizycie i nie mam sił już na nic...a kręgosłup boli koszmarnie...przez leżenie traci się formę
Szyjka zeszła w ciągu 3 tygodni z 30 mm na 27,6 mm, ale lekarz jest dobrej myśli. Ja już mniej
Ale mały jest zdrowy i waży 1391 g❤i dobiliśmy dzisiaj do 29+0❤ mam nadzieję że dotrwamy
reklama
Najbardziej brakuje mi seksu miesiąc celibatuDasz radę grunt to nie dołować się, już jesteś daleko
Mój mąż też mega narzeka, bo u Nas od początku ciążyNajbardziej brakuje mi seksu miesiąc celibatu
O to widzisz wytrzymasz może i dłużejDasz radę miałam podobnie z szyjką i jeszcze jestem w dwupaku. Spoko do 36tc dociągniesz albo jeszcze dalej w szpitalu mnie nawet ignorowali z tą szyjką bo dla nich patologia to poniżej 2cm mój ginekolog już przy 3cm kazał mi leżeć a przy 2cm i miękkiej to już mi poród zwiastował do końca czerwca a to było prawie dwa tygodnie temu.
Jestem jak facet! Mój mąż jest bardziej wytrzymały niż ja jemu wystarczy przytulanie u mnie gra wstępna to zdzieranie ubrań jak jest w domu to ciągle go zaczepiam a on tylko "nie wolno Ci się podniecać"Mój mąż też mega narzeka, bo u Nas od początku ciąży
Może jeszcze do 40tc na złość lekarzowiO to widzisz wytrzymasz może i dłużej
Paulaa1987
Fanka BB :)
Pomyśl o tym od drugiej strony - czym jest 4-5 miesięczne leżakowanie na wygodnej kanapie ze smakołykami, wobec dziesiątek lat życia w zdrowiu Twojego dziecka? Bo to mu właśnie z każdym dniem zapewniasz. Jakbyś zobaczyła swoje przedwcześnie urodzone dziecko ważące 1 kg w inkubatorze pokłute w każda rączkę i nóżkę i ledwo łapiące oddech i nawet podmuch powietrza, który sprawia my bol - to byś się oddała wszystko, nawet żeby Cię żywcem pocięli na 100 kawałków i również na żywca zszyli, żeby tylko temu maleństwu ulżyć. Wiec pomyśl wobec tego, ze leżenie i zajadanie die truskawkami to jest mały pryszcz i przyjemność, a chroni Twoje maleństwo. Może trochę brutalnie, ale to jest sama prawda. Nic nie tracisz - komuni i ślubów jeszcze zaliczysz w życiu i już pewnie trochę zaliczyłaś, kompletnie nie masz czego żałować, nic a nic!Boli to trochę co tyle rzeczy nas ominęło i ominie. Ja próbuje sobie przetłumaczyć że może i dobrze że tak się stało, bardziej docenie życie i będę dziękować Bogu za każdy dzień.
mamatrojeczki
Cześć Dziewczyny
Jestem po wizycie i nie mam sił już na nic...a kręgosłup boli koszmarnie...przez leżenie traci się formęŁO ludzie... Tylko miesiąc... Ja już 4 miesiące....I jeszcze co najmniej 3 przed nami...Najbardziej brakuje mi seksu miesiąc celibatu
Monikacyganiocha
Miesiąc, ja nic nie robię ponad 5 miesiacy , 3 miesiące zakaz a wcześniej ostro libido poleciało A o snach od tygodnia to nie wspomnę aż dzwoniłam do lekarza czy nic mi się nie stanie po takich nocnych przygodach z tym pesserem. Powiedział ze to wina brania tych dużych ilości leków na podtrzymanie i że takie skorcze nie powinny wyrządzić szkody a ja się boję jak cholera!!! Pierwszy raz tak mam nigdy wcześniej tego nie doświadczyłam aż nieraz mi głupio.Najbardziej brakuje mi seksu miesiąc celibatu
reklama
Spokojnie ja raz na kilka dni też mam takie sny... masakra jakaś z nimi...ale często po takim śnie mam twardy brzuch...ale co poradzićMiesiąc, ja nic nie robię ponad 5 miesiacy , 3 miesiące zakaz a wcześniej ostro libido poleciało A o snach od tygodnia to nie wspomnę aż dzwoniłam do lekarza czy nic mi się nie stanie po takich nocnych przygodach z tym pesserem. Powiedział ze to wina brania tych dużych ilości leków na podtrzymanie i że takie skorcze nie powinny wyrządzić szkody a ja się boję jak cholera!!! Pierwszy raz tak mam nigdy wcześniej tego nie doświadczyłam aż nieraz mi głupio.
Podziel się: