Jak nie ma skurczy to dobrze, wody ponoć się uzupełniają o ile chyba wszustkie nie odeszły, może to z powodu infekcji?Dzisiaj 29 TC+1 dzień i wylądowałam na sali przedporodowej bo odeszły wody Albo wytrzymam albo to już mój finisz Szew jeszcze nie zdejmują bo skurczy brak Ogólnie jestem przerażona
reklama
Leci Ci 30 tydzien więc najgorzej nie jest... Ściskam i mam nadzieję że finał kiedy by nie nastąpił będzie szczesliwy...Dzisiaj 29 TC+1 dzień i wylądowałam na sali przedporodowej bo odeszły wody Albo wytrzymam albo to już mój finisz Szew jeszcze nie zdejmują bo skurczy brak Ogólnie jestem przerażona
Feline88
Fanka BB :)
Ja też się zainspirowałam dzierganiem na tym forum, ale kupiłam chyba nietrafione włóczki i niby coś tam mi wychodzi. Ale mam wrażenie, że gubie oczka. Półki co ćwiczę tylko półsłupki
Zrobiłam zamówienie na Allegro . Teraz czekam na przesyłkę [emoji6] zobaczymy co z tego będzie czy te włóczki nie będą latały po domu
Femka84
Zaciekawiona BB
Dziewczyny dziękuję za wsparcie Niestety pojawiły się skurcze i poszła akcja porodowa Widziałam tylko na chwilę małego wojownika, waży 1500 i dostał 7 punktów Mam nadzieję że nie złapał ode mnie infekcji Jak będzie lepiej to wieczorem będę mogła go zobaczyć
akacjova89
Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze!, trzymaj się!Dziewczyny dziękuję za wsparcie Niestety pojawiły się skurcze i poszła akcja porodowa Widziałam tylko na chwilę małego wojownika, waży 1500 i dostał 7 punktów Mam nadzieję że nie złapał ode mnie infekcji Jak będzie lepiej to wieczorem będę mogła go zobaczyć
To chyba całkiem dobry wynik... Będzie dobrze, musi być... Zdrówka przede wszystkim i cierpliwościDziewczyny dziękuję za wsparcie Niestety pojawiły się skurcze i poszła akcja porodowa Widziałam tylko na chwilę małego wojownika, waży 1500 i dostał 7 punktów Mam nadzieję że nie złapał ode mnie infekcji Jak będzie lepiej to wieczorem będę mogła go zobaczyć
Ładna waga, jak na ten tydzień ciąży, 7 pkt tez dobrze prognozuje, trzymajcie się ciepło, dużo siły i pozytywnego nastawienia życzę!Dziewczyny dziękuję za wsparcie Niestety pojawiły się skurcze i poszła akcja porodowa Widziałam tylko na chwilę małego wojownika, waży 1500 i dostał 7 punktów Mam nadzieję że nie złapał ode mnie infekcji Jak będzie lepiej to wieczorem będę mogła go zobaczyć
Feline88
Dziewczyny dziękuję za wsparcie Niestety pojawiły się skurcze i poszła akcja porodowa Widziałam tylko na chwilę małego wojownika, waży 1500 i dostał 7 punktów Mam nadzieję że nie złapał ode mnie infekcji Jak będzie lepiej to wieczorem będę mogła go zobaczyć
Kochana jesteś mega dzielna . Z maluszkiem na pewno będzie wszystko w porządku . Przesyłam mnóstwo buziaków [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
KundaKunda
Podpisuję się pod dziewczynami, jesteś bardzo dzielna Dużo sił życzę i zdrówka dla maleństwaDziewczyny dziękuję za wsparcie Niestety pojawiły się skurcze i poszła akcja porodowa Widziałam tylko na chwilę małego wojownika, waży 1500 i dostał 7 punktów Mam nadzieję że nie złapał ode mnie infekcji Jak będzie lepiej to wieczorem będę mogła go zobaczyć
reklama
Podziel się: