reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dzisiaj 29 TC+1 dzień i wylądowałam na sali przedporodowej bo odeszły wody Albo wytrzymam albo to już mój finisz Szew jeszcze nie zdejmują bo skurczy brak Ogólnie jestem przerażona
Życzę Ci i Twojemu maluchowi najlepszego. Oby siła była wystarczająca.

Co za tydzień tu... Trzymajcie się. Ja też czuję się kiepsko i rozważam szpital.

reklama
Ja jutro mam wizytę u pojadę z zapakowana torba, czuję się kiepsko pod względem psychicznym, jakiś kryzys mnie dopadł i nadal trzyma i mam jakiś niepokój, że coś się tam chrzani... ☹️Wieczorem ryczałam w łazience, wkurzyl mnie mąż ale puściły emocje i poszło rozżalenie na całą tą sytuację i taka niemoc... Ehhh. @Alleksandra20 a coś konkretnego Ci dolega teraz, coś Cię niepokoi?

Ja jutro mam wizytę u pojadę z zapakowana torba, czuję się kiepsko pod względem psychicznym, jakiś kryzys mnie dopadł i nadal trzyma i mam jakiś niepokój, że coś się tam chrzani... ☹Wieczorem ryczałam w łazience, wkurzyl mnie mąż ale puściły emocje i poszło rozżalenie na całą tą sytuację i taka niemoc... Ehhh. @Alleksandra20 a coś konkretnego Ci dolega teraz, coś Cię niepokoi?
Czasami są takie dni, kiedy potrzebujemy się po prostu wypłakać.
Ja jutro mam wizytę u pojadę z zapakowana torba, czuję się kiepsko pod względem psychicznym, jakiś kryzys mnie dopadł i nadal trzyma i mam jakiś niepokój, że coś się tam chrzani... ☹Wieczorem ryczałam w łazience, wkurzyl mnie mąż ale puściły emocje i poszło rozżalenie na całą tą sytuację i taka niemoc... Ehhh. @Alleksandra20 a coś konkretnego Ci dolega teraz, coś Cię niepokoi?
Czasami potrzebujemy po prostu wypłakać się. Mi to pomaga. Głowa do góry :) Daj znać co i jak po wizycie.

@Mahoska @Femka84 dużo sił dla Was i małych wojowników.

Ja od wczoraj też w szpitalu. Pojawiła się gorączka i podwyższone crp (poszłam specjalnie zrobić badania bo nie wiedziałam skąd gorączka tak krótko po porodzie) Wyniki skonsultowałam że swoim lekarzem i kazał mi niezwlocznie jechać na SOR.
Dziś dostałam już antybiotyk i czekam na resztę wyników które zostały zlecone na oddziale. Na szczęście jestem z małą to mogę nią się swobodnie zajmować i karmić piersią.

@Mahoska @Femka84 dużo sił dla Was i małych wojowników.

Ja od wczoraj też w szpitalu. Pojawiła się gorączka i podwyższone crp (poszłam specjalnie zrobić badania bo nie wiedziałam skąd gorączka tak krótko po porodzie) Wyniki skonsultowałam że swoim lekarzem i kazał mi niezwlocznie jechać na SOR.
Dziś dostałam już antybiotyk i czekam na resztę wyników które zostały zlecone na oddziale. Na szczęście jestem z małą to mogę nią się swobodnie zajmować i karmić piersią.
Zdrowia i szybkiego powrotu do domu.

Jeju dziewczyny co sie dzieje 😭 @Femka84 zdrowka dla was oby wszystko sie ulozylo!! @AgaBart trzymaj sie !!!

Ja mam jutro wizyte u ginekologa, ale wczoraj mi sie tak strasznie brzuch stawial i mialam bole jak na okres wzielam na nic dodatkowa nospe troche bylo lepiej, a rano mnie to samo obudzilo 😭 i chyba mialam lekkie skurcze, teraz bol jest mniejszy, ale tak sie boje ze cos jest nie tak 😭 leze plackiem i jak nie musze w ogole sie nie ruszam

Widziałam dzisiaj swoje maleństwo, już nie jest zaintubowany więc duży plus Jutro będą robić USG więc zobaczymy jak brzuszek i główka Wiadomo że jest podwyższone crp więc będzie antybiotyk Ja nadal walczę z bakteriami i z Laktatorem dzięki czemu mamy siarę dla malucha

Widziałam dzisiaj swoje maleństwo, już nie jest zaintubowany więc duży plus Jutro będą robić USG więc zobaczymy jak brzuszek i główka Wiadomo że jest podwyższone crp więc będzie antybiotyk Ja nadal walczę z bakteriami i z Laktatorem dzięki czemu mamy siarę dla malucha
Siara na pewno go wzmocni, nawet samo to że twój organizm walczy z jakąś infekcją oznacza że w mleku masz przeciwciała. Wiadomo skąd się ta zaraza wzięła?
Buziaki od szyjkowych ciotek dla maleństwa!

reklama

[emoji110][emoji110][emoji110]daj znać co i jak . A ty jak się czujesz ??

Do góry